Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

drivere laptop Fujitsu Simens Amilo M7400

yulyan30

Postări Recomandate

La leptere le gasesti de obicei pe site-ul producatorului, eu de acolo le descarc intotdeauna. Pentru ciudatenii foloseste DriverPack Solution.

exact !!!  cel mai bine e sa folosesti driverele de la producator , iar daca apar ceva incompatibilitati (nu as crede sa apara) foloseste DVD-ul Driver Pack Solutions ... nu incercati sa instalati driverele doar cu DVD-ul cu pricina , mereu prima optiune trebuie sa fie driverele date de producator ...  

Link spre comentariu

da dar imi trebuie cel putin driverul de net ca sa pot folosi aceste programe

Si nu aveti un vecin/prieten/cunoscut cu net? Ca doar nu locuiti in inima padurii sau pe varful muntelui.......

Link spre comentariu

Si nu aveti un vecin/prieten/cunoscut cu net? Ca doar nu locuiti in inima padurii sau pe varful muntelui.......

am net dar era vorba de driver de net.

Va salut ! Ce sistem de operare folositi la laptopul dvs??

Astept raspuns !

.......windows xp.......

Link spre comentariu

OK,atunci incercati cu un alt driver audio...cautati si dvs pe net....Mult succes !!

Acum sper sa nu aveti si alte prob....si cu laptopul....dar sa speram ca nu. :scarpin

Mai uitati-va totusi la ceva,uitati-va daca aveti o asemenea aplicatie de la driverul audio...si uitati-va la toate optiunile lui daca sunt ok...

Aplicatia poate arata cam asa : 

post-177758-0-51840900-1413117895_thumb.png

Link spre comentariu

Ok,dar ati incercat si cu un alt driver audio....adica sa descarcati un alt driver de pe net.....dar sa fie tot pentru aceiasi placa de sunet..exemplu realtek alc101,662,883,888 etc....depinde ce aveti dvs acolo in laptop.....

Cel mai bine a-r fi sa va descarcati programul everest,sa-l instalati,iar pe urma sa va uitati unde scrie multimedia / pci / pnp audio si sa vedeti mai exact ce driver va trebuie pentru audio / laptop....

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări