yulyan30 Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 salut. cine ma poate ajuta cu driverele pentru acest laptop. va multumesc anticipat Link spre comentariu
bibanu47 Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Salut, Foloseste programelul asta ca sa descarci driverele necesare laptop-ului tau: 3 DP Chip Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 La leptere le gasesti de obicei pe site-ul producatorului, eu de acolo le descarc intotdeauna. Pentru ciudatenii foloseste DriverPack Solution. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 da dar imi trebuie cel putin driverul de net ca sa pot folosi aceste programe Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Va salut ! Ce sistem de operare folositi la laptopul dvs?? Astept raspuns ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 La leptere le gasesti de obicei pe site-ul producatorului, eu de acolo le descarc intotdeauna. Pentru ciudatenii foloseste DriverPack Solution. exact !!! cel mai bine e sa folosesti driverele de la producator , iar daca apar ceva incompatibilitati (nu as crede sa apara) foloseste DVD-ul Driver Pack Solutions ... nu incercati sa instalati driverele doar cu DVD-ul cu pricina , mereu prima optiune trebuie sa fie driverele date de producator ... Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 da dar imi trebuie cel putin driverul de net ca sa pot folosi aceste programe Si nu aveti un vecin/prieten/cunoscut cu net? Ca doar nu locuiti in inima padurii sau pe varful muntelui....... Link spre comentariu
yulyan30 Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Si nu aveti un vecin/prieten/cunoscut cu net? Ca doar nu locuiti in inima padurii sau pe varful muntelui....... am net dar era vorba de driver de net. Va salut ! Ce sistem de operare folositi la laptopul dvs?? Astept raspuns ! .......windows xp....... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Buna seara ! Toate drivere de la acest laptop o sa le gasiti aici : http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp . Mult succes !!! V-am adaudat si o imagine cum trebuie sa faceti. Link spre comentariu
yulyan30 Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Buna seara ! Toate drivere de la acest laptop o sa le gasiti aici : http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp . Mult succes !!! V-am adaudat si o imagine cum trebuie sa faceti. multumesc am reusit dar am o problema cu sunetul se aude fff incet Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Ati incercat si cu niste boxe separate,sau mai este o varianta sa nu fie driverul de sunet 100 % bun . Astept un raspuns de la dvs !!! Link spre comentariu
yulyan30 Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Ati incercat si cu niste boxe separate,sau mai este o varianta sa nu fie driverul de sunet 100 % bun . Astept un raspuns de la dvs !!! si cu statie separat, tot incet Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 OK,atunci incercati cu un alt driver audio...cautati si dvs pe net....Mult succes !! Acum sper sa nu aveti si alte prob....si cu laptopul....dar sa speram ca nu. Mai uitati-va totusi la ceva,uitati-va daca aveti o asemenea aplicatie de la driverul audio...si uitati-va la toate optiunile lui daca sunt ok... Aplicatia poate arata cam asa : Link spre comentariu
yulyan30 Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 probleme la sunet cu laptopul nu au fost. se auzea perfect am instalat windows-ul si nu mai aveam driverele. nu am nici o aplicatie asa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Ok,dar ati incercat si cu un alt driver audio....adica sa descarcati un alt driver de pe net.....dar sa fie tot pentru aceiasi placa de sunet..exemplu realtek alc101,662,883,888 etc....depinde ce aveti dvs acolo in laptop..... Cel mai bine a-r fi sa va descarcati programul everest,sa-l instalati,iar pe urma sa va uitati unde scrie multimedia / pci / pnp audio si sa vedeti mai exact ce driver va trebuie pentru audio / laptop.... Editat Octombrie 12, 2014 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum