vioara Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 cum calculez puterea maxima a unei incinte cu trei cai? este suma puterilor celor trei difuri sau este valoarea minima ? :smt003 pot sa folosesc un dif mid-bass de 40w pe langa un woofer de 80w? Link spre comentariu
cipa_maria Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 mid-bass nu e egal cu woofer??? sau la ora asta ma insel eu? :rolleyes: :rolleyes: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 mid-bass nu e egal cu woofer??? sau la ora asta ma insel eu? :rolleyes: :rolleyes:Cam asa e...Puterea o calculezi in functie de puterea pe care o are diful de bas. Link spre comentariu
vioara Postat Decembrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2006 stiu ca tweeterul poate avea o putere maxima si de 10 ori mai mica decat puterea dif de bass. :evil4: cam ce relatie ar intre diful de medii si cel de bass? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 nu conteaza puterea ... conteaza sensibilitatea si SPL-ul la puterea nominala - astfel incat per-total raspunsul incintei sa fie cat mai liniare multa teorie .... si mi-e cam lene acum, mai cauta pe forum Link spre comentariu
vioara Postat Decembrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2006 sesibilitatea(spl) urmareste calitatea sunetului/liniaritatea :wav: pe mine ma intereseaza sa aflu daca pot folosi impreuna un dif d medii de 40w si un dif de bass de 80 fara ca sa se arda ala de medii cand sunt date in blana :violent2: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 Depinde ce inseamna blana...daca blana inseamna distorsiuni cat cuprinde...atunci nu prea s-a invetat dif pt tine :axe: Dar daca blana inseamna putere curata, atunci ai sanse ca pt un amp de X W sa fie nevoie numai de difuri de X/2 W, X fiind puterea rms. Conditia este ca ambele ( difuzoarele si ampurile sa fie de caltiate, adica nu din alea chinezesti no-name, gen yungchung etc ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum