Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio-casetofon auto cu probleme..se aude fff incet

dre

Postări Recomandate

am un radio-casetofon auto Daewoo. De aprins se aprinde dar nu se aude nimik in boxe...adika se aude ceva dar extrem de incet...adica ,dat la maxim si deabea ,deabea auzi ceva asta in cazul in care e f.f.f linishte...Ce ar putea sa aiba de la ce ar putea sa provina defectul?(legat fire aiurea ...etc)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dre

2

• niq_ro

1

• ionut20

1

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

pai chestia e ca i l-am vandut cuiva dupa ce eu stiam ca merge...si imi da mesaj ca nu merge ca nu se aude mai nimic ..cassul a fost dat jos dupa masina cu vreo 2 luni in urma si a stat pe sifonier(la temperatura constanta)....de asta eram curios ce ar fi putut produce defectul.si mai ales stiu ca l-am desfacut cu mana mea dupa ce i-am scos borna de la baterie.Lui i l-au montat niste meseriasi .

Link spre comentariu

Meseriasi, zici :supz: . Dar cate persoane trebuie pt montarea unui casetofon? Unul leaga bornele de la acumlator si celalat face scurt la iesirile din casetofon? Sau poate au legat la iesirea line-out (1.5-3 V depinde de model).

Link spre comentariu

asca cum a zis si dividivus nu ai nevoie de multi meseriasi pentru a monta un casetofon exceptand cazul in care vrei sa ti-l arda.

Se explica intr-un fel de ce casetofonul care tu il stiai bun, acum nu mai merge. "Meseriasii" aia au facut mai mult ca sigur scurt pe acolo. Daca dintr-o data la tine pe masina aparea simptomul asta era de intrat la idei, dar din moment ce l-ai dat sa fie montat in alta parte si dupa montare prezinta acest simptom, este clar "din ce motiv" se comporta asa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări