dre Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 am un radio-casetofon auto Daewoo. De aprins se aprinde dar nu se aude nimik in boxe...adika se aude ceva dar extrem de incet...adica ,dat la maxim si deabea ,deabea auzi ceva asta in cazul in care e f.f.f linishte...Ce ar putea sa aiba de la ce ar putea sa provina defectul?(legat fire aiurea ...etc) Link spre comentariu
mircea626 Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 poate nu ai legat bine iesirile sau poate fi dus finalul .vezi ce final are ,scoate datasheetul la el si verifici.nu e greu :yawinkle: Link spre comentariu
ionut20 Postat Decembrie 18, 2006 Partajează Postat Decembrie 18, 2006 vezi sa nu iti fie dereglat faderul si/sau balansul ... da-le pe toate pe "0" Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 e simtom tipic integratelor de casetofoane auto, dupa scurt pe iesire :prayer: vezi ce integrat e si schimba-l Link spre comentariu
dre Postat Decembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2006 pai chestia e ca i l-am vandut cuiva dupa ce eu stiam ca merge...si imi da mesaj ca nu merge ca nu se aude mai nimic ..cassul a fost dat jos dupa masina cu vreo 2 luni in urma si a stat pe sifonier(la temperatura constanta)....de asta eram curios ce ar fi putut produce defectul.si mai ales stiu ca l-am desfacut cu mana mea dupa ce i-am scos borna de la baterie.Lui i l-au montat niste meseriasi . Link spre comentariu
dividivus Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 Meseriasi, zici :supz: . Dar cate persoane trebuie pt montarea unui casetofon? Unul leaga bornele de la acumlator si celalat face scurt la iesirile din casetofon? Sau poate au legat la iesirea line-out (1.5-3 V depinde de model). Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 21, 2006 Partajează Postat Decembrie 21, 2006 asca cum a zis si dividivus nu ai nevoie de multi meseriasi pentru a monta un casetofon exceptand cazul in care vrei sa ti-l arda. Se explica intr-un fel de ce casetofonul care tu il stiai bun, acum nu mai merge. "Meseriasii" aia au facut mai mult ca sigur scurt pe acolo. Daca dintr-o data la tine pe masina aparea simptomul asta era de intrat la idei, dar din moment ce l-ai dat sa fie montat in alta parte si dupa montare prezinta acest simptom, este clar "din ce motiv" se comporta asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum