Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor HDD?

cearda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• cearda

2

• Den

1

• ovy83

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu cred ca puteti pune un hdd sata ...mai degraba  unul ide (2,5 laptop)

dar nu stiu daca unitatea poate sa sustina consumul unui hdd ...si daca il va recunoaste ca unitate de stocare...

spuneti ce fel(model) de  "HP thin client" aveti? asa (poate) gasiti pe cineva care a facut aceasta modificare!

sau macar va sune ca nu merge....

Link spre comentariu

Teoretic functioneaza fara probleme,dar cu alimentare separata.Numai hdd pe ide.Altfel poti sa te joci cu adaptoare sata la ide si mai departe la mufa ta.Gasesti pe saiturile de licitatii.Prin laptopuri mai vechi gasesti panglici de genu,cat si hdd-urile mai mici..Dar sincer eu nu cred ca se merita.Windows xp intra fara probleme pe 2gb,ca si multe versiuni de linux.Si poti sa folosesti hdd extern.Eu am incercat alimentare din el,dar au crapat mosfetii pe alimentare dupa cateva zile.Eu am bagat 98 pe o versiune mai slaba umpic,ce caterinca era.

Editat de Den
Link spre comentariu

acolo langa conectorul IDE exista loc(pe cablaj) pentru  un conector sata...

daca doriti  ...incercati sa lipiti acolo un cablu sata...si poate aveti noroc ...si merge...

dar,hdd-ul  trebuie alimentat separat.....nu cred ca placa de baza poate sustine alimentarea cu tensiune a hdd(de fapt nu e proiecata pentru asta)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări