Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema amplificator cu TDA 2005

naminator2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

18

• v3l0

5

• adrian_pintea

3

• ALEKS

3

Top autori în acest subiect

TDA 2009 folosesc acum in acelasi cablaj, am renuntat la TDA 2005, singura diferenta e ca 2009 nu are BOOTSTRAP (fuck's that?)... o sa caut si in alte posturi de bucla la masa...

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator miparv

Care aveti desen cablaj TDA 2005 stereo?Mi-a fost lene sa fac cablaj si am legat piesele cum a a dat Domnul.Ceva se aude, se incalzeste tare la volum mic (radiatorul e mare cam 200 centimetri patrati), la volum mai mare distorsoneaza.

Link spre comentariu

e o chestie cu trei picioare(cum ii spui tu). se numeste 78xx. in loc de cele doua "x"-uri e tensiunea de care ai nevoie.si nici schema nu ai nevoie.insa nici asta nu e o solutie.te complici prea mult pentru un tda2005. eu zic sa iei unul sau doua tda2030(30 mii/bucata).mie personal nu imi plac integratele, dar,.........alegerea ta. bafta.eu zic sa iti iei alt traf.PEACE!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Panadol

mai bine ai folosi un tda2030 sau 2050 suna mult mai bine si nu te mai chinui cu traful ala sa-l modifici eu am facut cu 2050 si suna supar misto mai ales daca-l folosesti alimentat diferential dar si in cazul tau va suna destul de bineam facut si cu 2005 su suna de tot kkt-ul nici nu merita osteneala pt.integratul ala BAFTAA........

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Am si eu un kit cu tda 2009A. Faza e ca, bazaie (prin difuzor) pana sa-i aplic semnal audio la intrare.Stie careva de ce? tin sa mentionez ca folosesc ca sursa un adaptor de imprimanta... scoate 15v si vreo 600mA DC.Inca ceva : cu ce alt tda il pot inlocui de tda2009 pentru mai multa putere, dar care sa mearga pe aceeasi schema/placa, fara modificari?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări