naminator2003 Postat Decembrie 6, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2004 bun sa zicem ca nu face contact cu un fir cald, dar nu ar fi mai bine daca as separa masa de la intrare de restul montajului prin legare direct la masa boxelor, aceasta legatura separata de restul??? Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 nu este bine asa. tre sa ai o masa comuna. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 Acum am alta problema... Cand pun ambele canale distorsioneaza ca naiba dar unul in acelasi timp se aude perfect... care ar putea fi problema? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Bucla de masa !? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 Adica mai exact cum tree sa pun fiecare fir de la boxe? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 eszti varza, citeste pe aici prin forum ca este explicat aces fenomen. Link spre comentariu
naminator2003 Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 nu vad unde... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 pe aici :lol: http://forum.izatech.ro/search.php?mode=results Link spre comentariu
naminator2003 Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 nu vad fi mai clar ... cum trebuie sa pun boxele... pe ce pini? si de ce nu merg ambele canale? are vreo logica? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Vrei sa-ti spun ca esti prost ? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Februarie 7, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2005 ???de ce? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Scuze de rautate dar te rog sa citesti prin forum pentru si altii au avut aceeasi problema si sa rezolvat. Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Se aude bine, tare, nu distorsioneaza dect daca dau prea tare (e normal nu?).E cam "anemic" integratul asta, oricum distorsioneaza ca si fratele TDA2004 sau chiar verisorul mai mic TDA2003. Le-am auzit si eu si este o mare diferenta intre un amplificator tranzistorizat si unul cu TDA2005, la aceeasi putere. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 poate incerca tda2009 Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Nu, multumesc! Eu sunt adeptul tranzistorilor si tuburilor electronice. Dar voi tine minte ce ai spus si voi recomanda la randul meu TDA2009, sper ca merita. modificat de ALEKS: Of, m-am pripit in a raspunde. Nu am vazut cum trebuie (era incearca). Sa-i uram succes, deci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum