Vizitator csl Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Nu stiti, daca iau un adaptor usb-port paralel functioneaza mach3 prin el? Sau trebuie neaparat sa aiba calculatorul portul? Link spre comentariu
one Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Cu convertorul usb ai o intarziere care poate fi nedorita. Link spre comentariu
mihaighe Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Eu am incercat si nu a mers,asa ca solutia este un laptop cu port paralel si WIN98. Link spre comentariu
Vizitator csl Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Dar sa montez o placa PCI cu port paralel sau tot am lag? Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 De obicei o vezi in pci dar tot un usb emulat este. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Dar sa montez o placa PCI cu port paralel sau tot am lag? Dupa parerea mea, ar trebui sa mearga. Ce sistem de operare te-ai gandit sa folosesti ? Editat Octombrie 20, 2014 de one Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 24, 2014 Administratori Partajează Postat Octombrie 24, 2014 cu placa PCI e cea mai sigura solutie si nu este emulare USB cum zicea cineva mai sus, este direct pe magistrala cele fabricate de digitus merg cel mai bine Link spre comentariu
La Trovanti Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Si la mine este o problema cu un adaptor pci la DB25. Am cumparat placa asta http://www.ebay.co.uk/itm/281949436687?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Circuitul pe placa este WCH351. Dupa ce am instalat driverul, portul se vede in device manager ca, COM3 si COM4. Nu apare LPT1 Trebuie sa apara ca LPT 1 ??? Am incercat sa-i aloc adresa cu care apare in device manger(0xE800) in Mach3, dar Mach3 nu accepta aceasta adresa. La instalare driver si Mach3 nu au fost mesaje de eroare ?! Rog pe Vasile sau cei care au folosit adaptor pci la DB25 sa dea o parere. Multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 13, 2016 Administratori Partajează Postat Mai 13, 2016 Placile PCI Chinezesti nu au toate functiile implementate Link spre comentariu
modoran Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Mai bine iei de la un magazin unde ai posibilitatea sa o returnezi daca nu e ceea ce cauti, lasa chinezariile de pe ebay in pace. Un exemplu ar fi de aici, dar gasesti si mai ieftin prin alte parti: http://www.pcgarage.ro/adaptoare/gembird/adaptor-pci-parallel-port?utm_source=price-ro&utm_medium=pricegrabbers&utm_content=price-standard&utm_campaign=Adaptoare Link spre comentariu
Dan57 Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Atentie, adaptoarele USB / paralel nu functioneaza decat pentru imprimante. Nu se pot folosi la programatoare sau alte interfete pentru CNC-uri, mai sunt acceptate programele care accepta LPT(4 -15). LPT1-3 sunt rezervate pentru BIOS-ul placii ce baza si nu pot fi accesate de softul adaptorului USB. Am de cativa ani o asemenea minune care zace in cutia originala, si arata bine ca aspect nenorocirea de adaptor dar e bun doar la ..privit . Link spre comentariu
cnc_step Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Nu stiti, daca iau un adaptor usb-port paralel functioneaza mach3 prin el? Sau trebuie neaparat sa aiba calculatorul portul? http://cncdrive.com/UC300.html Link spre comentariu
vilisie Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 (editat) Functioneaza cu adaptor usb-paralel, dar cu unul construit dintr-un ARDUINO UNO care are incarcat un firmware GRBL, soft open source specializat pe interpretarea codurilor G. As atasa si un fisier "pdf" cu acest adaptor de 5$, dar spre rusinea mea nu ma prind cum se face asta. Poate cei interesati sa ma lumineze... Editat Iunie 9, 2016 de vilisie Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 (editat) Nu cred ca poate folosi mach3 cu grbl. Mach3 o sa vrea sa controleze el pinii direct, nu sa trimita g-code la grbl. Editat Iunie 9, 2016 de Liviu M Link spre comentariu
nickrvl Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 (editat) ......................... As atasa si un fisier "pdf" cu acest adaptor de 5$, dar spre rusinea mea nu ma prind cum se face asta................. , succes. Editat Iunie 9, 2016 de nickrvl Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum