cristianvalentin Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Salutare ! Am luat de la cineva sursa din link . Insa am constatat ca tensiunea de iesire este de 10 V iar atunci cand conectez o sarcina tensiunea scade la aproximativ 2 v , si vreau sa o repar pt a o folosii la diverse aplicatii . M-am uitat la toate componentele in special condensatori electrolitici , nici unul din ei nu pare a fii umflat . IC care realizeaza controlul celor doi tranzistori este KA7500B. Puntea de diode este functionala , si nu stiu de la ce poate fii problema ! Astept parerile dumneavoastra! https://imagizer.imageshack.us/v2/273x364q90/661/rOYClB.jpg Editat Octombrie 8, 2014 de cristianvalentin Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Condensatorii pot fi defecți si fara a fi umflați. 1 Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Octombrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Se pot inlocuii condensatorii de filtraj, cei de dupa puntea redresoare, cu unii de capacitate mai mare? In acest moment sunt doua bucati la 220 uF la 300 v si par putin cam indoiti si doresc sa ii schimb cu unii de 470uF 450 v pe care ii am acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum