MishuL Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Ce sens are sa il dezmembrezi? Pastreaza-l asa.... Daca nu si nu, ma intereseaza pe mine carapacea.Sau tzi-l dreg eu. Am carat destule din frantza de la scrap si intentzionez sa continui actziunea. Am si piese, magnetroane- bine, chestia e acum ca nu toate sunt similare la prindere... Link spre comentariu
madkat Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 ce naibii sa fac cu el asa? - partea electronica, timer etc, poate fi folosita la a comanda tot felul de chestii, ventilatorul din spate la fel, motorasul tavii la fel, idei am destule :)si ca sa il vand pe piese - nu merita e deranj pre amult pentru prea putin...si sa mi-l faci... mi-am luat deja altul - doar daca il vrei asa cum e sa il repari si sa il revinzi... poti sa imi zici pe mp daca ai vreo oferta...capacul de tabla de sus? nu se potriveste decat daca ai acelas model... Link spre comentariu
MishuL Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Pai carcasa zic. Dar chiar nu are rost sa-ti bati joc de el, de multe ori gasesc in Frantza cuptoare nasoale ca aspect dar functzionale. Un mic transplant de magnetron si/sau traf si/sau electronica de putere si gata cuptorul.Pastreaza-l pana ma intorc, sau daca nu te suporta nevasta/parintzii/copiii/cainele/pisika/bunica/peshtishorul de acvariu cu el in casa, trec pe maine-poimaine si salt carapacea. Link spre comentariu
madkat Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 pana dupa sarbatori il tin si vedem atunci - graba nu e Link spre comentariu
MishuL Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Eu inainte de 19 ianuarie nu pot pleca din Strasbourg, fac beibi siting- deci dupa... Link spre comentariu
madkat Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 no problem - il tin pana la sf lui ianuarie - si astept un semn cand viiSarbatori Fericite! Link spre comentariu
Asi Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Am un cuptor cu microunde alaska care aproape s-a stricat (facea sudura transformatorul intre una din iesiri si miezul feromagnetic al transformatorului)Am izolat cat am putut (cu banda izolatoare) iesirea respectiva, fara succes (se strapungea in secunda 1, am incercat sa pun si mici placute ceramice in jurul bornei respective). Oricum firul care se lega la borna avea o izolatie buna zic eu (a mufei, si a cablului), dar se pare ca nu suficient, era neagra izolatia din plastic gros pe care scria 5kVAm cumparat alt cuptor cu microunde, dar se poate face? ca daca il las sa sudeze transformatorul, palpaie becurile prin casa, palpaie si becul de din cuptor, dar pana la urma incalzeste. Numa transformatorul e buba. Se gaseste de cumparat astfel de transformator (220v->5kV 1kVA)? sau nu merita? (cu 1mil iau un cuptor cu microunde nou!) Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 salut!gasesti un traf in targ la valea cascadelor in cartierul militari(eu de acolo am luat chiar un magnetron bun)Ca pret in jur de 10-20 lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum