neluelectron Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Am o problema la o masina semiautomata marca ALBATROSWMS7,5,la centrifuga de stoarcere se afla un semering cu o bucsa ,pe un cauciuc,problema este sa blocat acea bucsa cu tot cu semering si nu reusesc sa dau afara de pe ax acel semering ,cind se invirte centrifuga se invitre cu tot cu mansonul ala rotund care sa desprins de pe partea din plastic ,am batut in ax crezind csi da drumul dar nici nu vrea ,acum nu stiu daca axul se poate desprinde de pe centrifuga ,daca este montat cu filet sau este turnat direct pe centrifuga ,ceva idei cum asi putea desprinde acel semering cu bucsa fara sal deteriorez ,ma gindesc ca daca reusesc sal scot ,curat acsul si pot folosi acelasi manson cu semerinjgul cred ca vam zapacit dar meseriasii isi vor da seama despre ce este vorba ... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Bucsa de care vorbesti nu este cumva un rulment?Nu cred ca centrifuga sa aiba bucsa,Acolo e totusi turatie destul de mare.Nici o bucsa nu ar face fata mai ales ca bucsa necesita si lubrifiere.Cred ca este rulment si este fixat in lagar prin intermediul cauciucului. Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 este un semering cu o bucsa prinsa in acel caucic problema e cum asi putea sa lscot de pe acs si ma intereseaza sa stiu daca acsul se poate desface de pecentrifuga daca este cunva prins in filet cineva care a mai desfacut asa ceva Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2014 chiar nimeni nu a desfacut asa ceva ,sa stiu daca acxul este prins pe centrifuga de plastic ,cu filet sau este turnat ce -ia ce nu prea cred ,asi incerca sa fortez sa incerc sa desfiletez dar mie tema sa nu plesneasca ,sa fie turnat ,nu reusesc sa dai afara acel asa zis semering cu acea bucsa care,asi forta dar mi sa nu se crape centrifuga care este dintrun plastic ordinar ,am impresia ca aceste masini sunt cam de unica folosinta Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2014 am rezolvat era bucsa intepenita ,nu era nici un rulment ,subiect inchis... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum