dj_steel Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Salutare! Am construit un cnc cu freza si il utilizez cu Linux cnc.Toate bune si frumoase , insa mai nou am si un Cnc cu fir cald si nu reusesc sa fac cu Artcam sa nu imi interpreteze ca un cnc cu freza ( firul trece prin litere ).Am incercat cu Devfoam insa extensia nu e recunoscuta de Linuxcnc , si nici sa incarc DXF din Devfoam in Artcam nu ma lasa ( imi da o eroare cu vectori).Deci ce as putea folosi sa imi genereze .tap pt linux cnc ? Link spre comentariu
dj_steel Postat Octombrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Dupa atea softuri incercate si atat ajutor primit am ajuns la devfoam +mach3. Se impaca perfect. Link spre comentariu
Drakulya Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Daca raspundeai la mesaje , se impacau si altele perfect . Link spre comentariu
dj_steel Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Ideea de forum......ar trebui sa vada si altii ce problema am si sa discutam pe tema aceasta (altfel ar fi fost doar o simpla pagina cu mesaje private ).Am spus mai sus ce problema aveam,pana sa citesc mesajul dumneavoastra am rezolvat singur ( mach3 se imbina perfect cu devfoam ).Imi cer scuze userulul Drakulya , insa am rezolvat inainte sa citesc mesajul.Stima ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum