Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nedumerire foam cutter

dj_steel

Postări Recomandate

Salutare! Am construit un cnc cu freza si il utilizez cu Linux cnc.Toate bune si frumoase , insa mai nou am si un Cnc cu fir cald si nu reusesc sa fac cu Artcam sa nu imi interpreteze ca un cnc cu freza ( firul trece prin litere ).Am incercat cu Devfoam insa extensia nu e recunoscuta de Linuxcnc , si nici sa incarc DXF din Devfoam in Artcam nu ma lasa ( imi da o eroare cu vectori).Deci ce as putea folosi sa imi genereze .tap pt linux cnc ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_steel

3

• Drakulya

1

Top autori în acest subiect

Ideea de forum......ar trebui sa vada si altii ce problema am si sa discutam pe tema aceasta (altfel ar fi fost doar o simpla pagina cu mesaje private ).Am spus mai sus ce problema aveam,pana sa citesc mesajul dumneavoastra am rezolvat singur ( mach3 se imbina perfect cu devfoam ).Imi cer scuze userulul Drakulya , insa am rezolvat inainte sa citesc mesajul.Stima !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări