Vizitator Romeo Ciolan Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Buna ziua,sunt nou pe aici si am cautat pe forum dar nu am gasit un topic in legatura cu problema mea,daca este,rog operatori sa-l stearga si eventual sa ma indrume spre un topic pe acest subiect,multumesc pt intelegere! De curand am primit o masinuta cu acumulator de 6v pt baietelul meu care are doar un anisor si doua luni,este prea mic sa o poata conduce singur si nici nu ajunge la pedala de actionare.Masinuta a fost prevazuta si cu telecomanda dar pers care mi-a dat-o nu o mai gaseste,masinuta are modulul de comanda pt telecomanda(are scris pe el cateva coduri in cifre)! Intrebarea mea este daca se poate adapta o telecomanda pe modulul existent sau ce as putea face in legatura cu problema mea?Si daca se poate face ceva,unde as putea gasi eventualele piese sau o telecomanda pt adaptare? Multumesc frumos si imi cer scuze daca topicul meu a deranjat pe cineva!Astep raspunsurile voasre! Link spre comentariu
bercioiu Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Fa o poza cu rezolutie buna la modului receptorului de telecomanda sa vedem cu ce decodor este facut. Link spre comentariu
Vizitator Romeo Ciolan Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 cand o sa ajung acasa am sa fac,momentan sunt la servici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum