Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum fac o telecomanda pt o masinuta

Vizitator Romeo Ciolan

Postări Recomandate

Vizitator Romeo Ciolan

Buna ziua,sunt nou pe aici si am cautat pe forum dar nu am gasit un topic in legatura cu problema mea,daca este,rog operatori sa-l stearga si eventual sa ma indrume spre un topic pe acest subiect,multumesc pt intelegere!

De curand am primit o masinuta cu acumulator de 6v pt baietelul meu care are doar un anisor si doua luni,este prea mic sa o poata conduce singur si nici nu ajunge la pedala de actionare.Masinuta a fost prevazuta si cu telecomanda dar pers care mi-a dat-o nu o mai gaseste,masinuta are modulul de comanda pt telecomanda(are scris pe el cateva coduri in cifre)!

Intrebarea mea este daca se poate adapta o telecomanda pe modulul existent sau ce as putea face in legatura cu problema mea?Si daca se poate face ceva,unde as putea gasi eventualele piese sau o telecomanda pt adaptare?

Multumesc frumos si imi cer scuze daca topicul meu a deranjat pe cineva!Astep raspunsurile voasre!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bercioiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări