Vizitator MiNnoW99 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 care ar fi cel mai potrivit pentru un subwoofer auto dintre difuzoarele de mai jos? - de la KON: SA 1069 2x4O sau MT 1022 - de la be-loud.ro: Magnat Xpress 10 sau Xtreme 104SXIn portbagaj vreau sa-mi pun 3 subwoofere si nu stiu din care sa pun... Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 3 suburi in masina? esti nebun? :smt005 fara suparare dar cand cineva face asta e mai mult pentru a se da mare :smt075 nu pentru a aculta muzica , pentru muzica in masina ajunge un dif sanatos de 10" :goodman: ala se va auzii mai mult decat perfect! :partyman:Later Edit: iti ajunge un pioneer premier de 10" in masina .... :rock: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 MiNnoW99 decat sa bagi 3 bucati de 10" mai bine pui unul sanatos de 15" si nu mai ai grija plus ca va fi si mai usor de amplificat .... daca iti iei ceva de firma ai si parametrii la el si iti va fi usor sa ii faci o incinta corespunzatoare daca vrei/poti sa bagi o incinta mare cam de 100 L in portbagaj - eu iti recomand un JBL GTO1502 - au cei de la be-loud.ro in oferta daca vrei o incinta mai mica - iti recomand un GZ - Titanium GZTW 38T - ai link mai jos http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=392 Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 pai as vrea sa fac portbagajul meu cum este in poza de mai jos. dar daca spuneti ca unul de 15" ar fi mai potrivit..... poate ca o sa ma razgandesc. La JBL GTO1502D scrie ca are 2 bobine, dar pe fiecare bobina pot sa leg 300W? ...sau numai daca bobinele il leg in serie? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Eu zic ca orice inafara de chinezarii :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum