Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa-mi fac o boxa "centrala" ... (?)

Vizitator Vali1997

Postări Recomandate

Vizitator Vali1997

Am o linie Technics cu doua boxe ( tot Technics ) de 200 W (muzical) si respectiv 8 ohmi . As vrea sa-mi fac o boxa "centrala" (culcata) cu doua difuzoare de 80 W (8 ohmi) si diametrul membranei de 180 mm si doua tweetere. Vreau in felul asta sa folosesc si iesirea "B" a amplificatorului pentru a obtine 4 ohmi si respectiv putere maxima . Din boxa centrala am intentia sa ies cu 2 cabluri (stanga - dreapta) deci practic o sa fie doua boxe intr-o singura incinta . Ma intereseaza in primul rand dimensiunile incintei si tipul ei ( bas reflex , etc. ). Am cautat pe forum si am gasit multe scheme si trimiteri la site-uri dedicate . Din pacate nu am reusit sa trag o concluzie. Am ajuns totusi la o incinta de 900 / 250 mm si adancimea de 300 mm cu bas reflex (???!!!) . Apelez acum la experienta voastra si va rog sa-mi dati orice sfat . Multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• kappa_ii

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vali1997

Stiu. Problema este ca nu am alti parametri cu exceptia puterii , impedantei si dimensiunilor exterioare .Exista vreo posibilitate de determinare a parametrilor unui difuzor cu exceptia situatiei in care ii ai de la producator ? Ce parametrii mai trebuie ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări