Vizitator Red9 Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Salutare,As avea nevoie de un cablu asemnator cu acesta: DAR, la capatul cu mufa RS232, as vrea sa am 3 (sau macar 2) astfel de mufe. Imi este necesar pentru a putea lista din 3 calculatoare la o casa de marcat.Exista asa ceva la vanzare? Sau macar se poate construi asa ceva?A little help please!Multumesc anticipat Link spre comentariu
Fulgerik Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Nu este așa de simplu! Nu poți lega trei ieșiri RS232 pur si simplu in paralel. Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 oare cu cîte o diodă serie pe fiecare din cele 3 TX-uri o merge? cu condiția ca numai un PC să acceseze casa de marcat și nu mai multe simultan. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Nu merge cu diode. Cred ca exista dispozitive sumatoare de porturi RS232 . Comunicatia pe seriala RS232 a fost gandida ca sa fie punct la punct, pentru punct la multipunct exista sisteme tot seriale RS422 si RS485 . Link spre comentariu
Vizitator Red9 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Deci sa înțeleg ca nu se poate face nimic? Am văzut pe un site chinezesc un mini box cu 3 porturi pe o parte si unul pe cealalta, dar nu-mi pot da seama in ce direcție merge.Așa ceva m-ar ajuta? http://www.cablesnmore.com/rj11-switch-4-waySi sa folosesc 3 cabluri precum cel de sus? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Se poate face buffere tristate si o logica de enable/disable dar te complici prea mult (cu sau fara microcontrolere). Sigur softul casei de marcat nu permite printarea in retea? Intreaba-l pe cel care se ocupa de soft, imposibil sa nu se poata face printr-o solutie software. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 De ce nu faci simplu cu relee si/sau comutator mecanic? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum