Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop personal computer n43as1

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Am si eu nevoie de un user manual pentru acest laptop personal computer n43as1.

Cine are asa ceva il rog sa mi-l dea si mie... Multumesc mult !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

7

• riderinblack

2

• pop_ady44

2

• cristybadea

1

Nu are nimeni acest user manual sau service manual....??

Daca nu are nimeni acest user sau service manual....atunci il rog sa-mi spuna si mie cineva ce procesor are acest laptop din fabrica....pentru ca asta pe care il am  eu...are un intel pentium 4 la 2ghz.....si se incalzeste de nu poti tane mana pe radiator,iar in timpul funcionari se blocheaza laptopul,eu unul cred ca ajunge la temperatura de 85-90 de grade....

Va mai spun ca am incercat sa-i bag si un alt procesor de 1,80 ghz si tot asa se incalzeste..... Astept niste raspunsuri si de la dvs !!!

Va Multumesc mult !!

Link spre comentariu

Eu nu ma prind despre ce lepter e vorba? Dati un brand si un model si caut schema....

80 de grade e destul de mult dar, totusi, in parametri. Pentru monitorizare temperatura proc va recomand SpeedFan.

Link spre comentariu

Va salut ! SpeedFan merge doar in windows.....nu merge si in dos....Nu are windowsul instalat acest laptop...si nici nu-l poate instala windowsul pentru ca se blocheaza laptopul.

Deci mai intai trebuie sa-i rezolv eu problema cu temperatura procesorului si pe urma sa-si instaleze windowsul baiatul acela...  :reytre

O zi buna va doresc !!

Link spre comentariu

Daca s-ar fi incalzit necontrolat (din cauza vreunui defect) cred ca nu scapa neafumat macar unul din cele 2 procuri.In cazul de fata cred ca trebuie pusa o pasta termoconductoare de calitate intre procesor si radiator,verificat daca coolerul este functional in parametri iar pentru ca se blocheaza (acum cred ca o face in timp ce booteaza-instaleaza win) verificati placuta(placutele) de Ram si HDD-ul de bad-uri si nu in ultimul rand CD-DVD cu win sa nu fie deteriorat 

Link spre comentariu

Ok,am inteles.o sa incerc tot ce mi-ati zis dvs si o sa revin cu un raspuns.....Dar raspunsul acesta poate fi ori maine seara mai trarziu asa....sau chiar vineri seara pt ca acum am altceva de facut.... :reytre

Va multumesc !!!

Link spre comentariu

nu uitati sa curatati si radiatorul de praf si alte minunatii. abia apoi puteti schimba pasta. face minuni praful ala din radiator cand ai cea mai mare nevoie de laptop :)) .

Link spre comentariu

Totusi despre ce lepter vorbim?

cred a este ceva indian sau mai stiu io ce natie de laptopfacut la bataia palmelor de cei cu ochi oblici si putin mititei din fabica  :rade:

este 100%ceva chinezarie ,indianisn care din fasa merge prost 

daca cauti dupa numar asa il gasesti cum l-a pus colegul Florin

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Va salut ! Da.da asa cred si eu domnule pop_ady44 ca este vb de un laptop chinezesc

Eu unul cred ca este vb despre placa de baza a laptopului care este cu probleme....pentru ca se mai incalzesc doua integrate destul de tare pe ea....Deci acum eu o sa vb cu propietarul laptopului daca vrea sa-l mai faca pe asta sau cumpara atul pentru ca unul ca al lui costa cam 300 roni...second hand.

Iar reparatatia la asta care este la mine.....il costa peste 150 roni....deci eu unul nu la-si mai face..asi cumpara altul la 300-400 roni second hand,dar acum sa vad ce o sa-mi spuna si propietarul lui....

Link spre comentariu

Salut! Da asta asa este,stiu si eu....dar.daca este sa-si cumpere un laptop acest client....o sa-l pun sa-l cumpere dintr-un magazin de second hand....nu o sa-l pun pe client sa-si ia un laptop de pe net asa.....Am eu un magazin care mai cumpar eu piese pentru laptop-uri sau pt pc-uri.....care imi da si ceva garantie....adica vreo 3-6 luni la componente,iar la pc-uri sau laptopuri dau cate 12 luni garantie (1 an) . :reytre Dar acum sa vad ce o sa-mi zica acest client....daca il mai face pe asta sau isi cumpara altul....Ii astept raspunsul lui !!

O zi buna va doresc la toti !!! 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Va salut ! Va anunt ca a venit clientul si la luat laptopul pentru ca nu-l mai face....a zis ca cumpara altul pentru ca il costa prea mult reparatia la asta.....asa ca nu mai am nevoie de informati legate de acest laptop... Va multumesc mult tuturor pentru informatile date de dvs !!

O zi frumoasa va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări