Vizitator cjionel Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Buna ziua, Sunt incepator in ale electronicii si as dori sa relizez un montaj dupa aceasta schema ( http://www.diystompboxes.com/pedals/schems/microamp.jpg ). Nu mi se pare foarte complex si m-ar ajuta mult sa il realizsz. Am urmatoarele intrebari: 1. Cu cat se alimenteaz acest circuit?2. Sagetile negre se lipesc impreuna? 3. Pinul C2 de jos (de la switch) unde se leaga?4. Cum se concepe un cablaj pentru o schema (exemplu cea de aici)?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 1. 24Vcc 2. impreuna, la masa 3. nicaieri 4. mai greu, avand in vedere ca esti incepator; poti ruga pe cineva sa iti proiecteze cablajul Link spre comentariu
Vizitator cjionel Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 (editat) Sageata si semnul ala cu linii paralele inseamna tot masa? Si ce rost mai are bateria de 9v? De ce e si baterie si power jack? :-??Ma refeream daca n-aveti cumva un link cu un tutorial despre proiectare; macar sa-mi fac o idee. Mersi oricum. Editat Octombrie 6, 2014 de cjionel Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 (editat) Sageata si semnul ala cu linii paralele inseamna tot masa? da tot masa se numeste, legi toate firele cu semnul cu linii paralele si cele triunghiulare care sunt intreptate in jos. Si ce rost mai are bateria de 9v? De ce e si baterie si power jack? :-?? pai ce rost mai are sa ai curent in casa ? orice montaj chiar daca 1000 de intrari iesiri , auxiliare etc. tot ii trebuie o alimentare , nu va functiona montajul fara curent. bateria de 9 v nu are nici un rost , iti trebuie o tensiune de ~24v pe 1A , cred ca e suficient , daca ai dubii in legatura cu parametrii integratului , uitete pe datasheetul lui pe gogol. Ma refeream daca n-aveti cumva un link cu un tutorial despre proiectare; macar sa-mi fac o idee. Mersi oricum. uite aici tutoriale explicate --> http://www.elforum.info/topic/38618-tutorial-video-despre-eagle-cad-editor/ Editat Octombrie 6, 2014 de xragon Link spre comentariu
Vizitator cjionel Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Acum am inteles. Mersi mult. In legatura cu cblajul, va puteti uita daca aceasta ( http://2.bp.blogspot.com/-Z-ALP5K_51M/T5wmiqjhHxI/AAAAAAAAA54/uWJbAoMFR0s/s400/MicroAmp_LAYOUT.gif ) e potrivit? L-am gasit pe google. Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Incearca sa inveti sa descifrezi o schema la care ai cablajul, noi iti zicem daca e bun sau nu, incearca sa il faci tu, cu pasi marunti si unde ai dubii te ajutam cu placere :)Apropo, tu poti utiliza si la 12v cu 1a. Link spre comentariu
Vizitator cjionel Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Nu am inteles daca e bun sau nu acela dar o sa incerc sa il proiectez pe al meu deseara, multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Este un preamplificator ptr microfon condensator, ptr ăla se foloseşte sursa auxiliară de 9V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum