tepeleacatalin Postat Octombrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2014 mi-a picat in mana sapt trecuta un milcov 7...despre aceste aparate si in general despre aparatele care aveau in final bc 327 si bc 337 aveam o parere proasta...se auzeau ragusit si distorsiunile erau maxime la volume mari....nici acest milcov nu facea exceptie.... insa dupa ce am scapat de toti ceramicii tip placheta romanesti care aveau valori aiuritoare....recordul a fost un ceramic de 47 nano care avea nu mai putin de 814 nano....da ati citit bine 814 nano....am masurat de 4 ori ca nu puteam crede....si evident electroliticii care erau devalorizati...am avut o surpriza placuta...se aude clar cald si foarte sensibil....e printre putinele receptoare care prinde antena satelor din galati....pe 155 khz tot in acest receptor o rezistenta de pe cursorul potentiometrului care trebuia conform schemei sa fie de 15 k era pusa din fabrica de 1,5 k...fix de 10 ori mai mica ...originala din fabrica ce mai e de facut la el...potentiometrul creste in cascada fara sa prezinte intreruperi...probabil ca tot un rebut de fabricatie....la fel creste si volumul... basca un cond care avea lipit tot din fabrica numai un picior...celalalt era doar acolo sa fie per ansamblu am fost impresionat de felul in care se comporta ....daca asa iesea din fabrica ma mir ca a avut un mare succes la export.....asa cel putin am auzit....sau erau facut mai ingrijit...cine stie? Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Nu capacitatea creste la acei ceramici de tip II(placheta), ci pierderile cresc si dau aparenta pe capacimetru(care functioneaza pe principiul reactantei) ca "li s-a marit capacitatea". In realitate, capacitatea nu are cum creste, evident, doar nu se mareste suprafata armaturilor sau constanta dielectricului. Singura solutie pentru aceste aparate e inlocuirea TUTUROR ceramicilor si a tuturor electroliticilor. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Octombrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2014 da...singura solutie aplicata cu succes...schimbare......si din mute, ragusite si insensibile toate au capatat o noua fata...placuta ..si performantele pentru care au fost proiectate singura diferenta este ca la radiourile romanesti si rusesti trebuie schimbare integrala....celelalte facute de vestici....desi si alea au probleme de acest gen.....mai sunt conzi care sunt buni spor si bafta tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum