SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Buna seara, astazi am scanat doua pagini din cartea Montaje simple de radioreceptoare O. OLARU cu caracteristicile bobinelor radio LITORAL si radio SPORT (TURIST) cu stima Soldan. Bobine radio LITORAL si SPORT(TURIST).o.pdf Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Chiar interesant! Bine ca ati stiut unde sa cautati. M-au interesat si pe mine aceste date. Multumesc! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Va salut, am scanat citeva pagini din Cartea Intretinerea si depanarea radioreceptoarelor fabricate in R.P.R. de F.D.LAZAROIU si se poate descarca de aici : http://www.mediafire.com/file/g1ma3l55wv1a5hb/RR_LITORAL_S-594_T%28SEG%29.rar cu stima Soldan. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Chiar interesant! Bine ca ati stiut unde sa cautati. M-au interesat si pe mine aceste date. Multumesc! Despre bobinele de Litoral a fost deschis un topic de regretatul kripton, unde am postat si eu cu datele acestora.Daca nu ma insel a fost preluat ca subiect/articol in revista Pro Radio Antic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum