Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de capac pentru difuzoare ovale "tip Gloria"

oltean24

Postări Recomandate

Stimati colegi in ultima vreme mi-am cercetat stocul de piese si am descoperit pe acolo 6 difuzoare ovale tip "gloria" sau la televizoare la sirus 251 etc .

Sunt incantat si vrajit de sunetul pe care i-l produc aceste difuzoare  asadar m-am apucat de treba l-a mine la servici s-au casat niste mobilier vechi  din mdf stiti dvs un fel de pal dar mai dens si acoperit cu placaj si am confectionat urmatoarele boxe :

Posted Image

Posted Image

Posted Image

DIFUZOR , LUNGIME 15,5 CM , LATIME 10,2 CM ,ADANCIME 5 CM . 

Am facut niste incinte inchise si material fonoabsorbant din vata din aceasta care se afla acum in pernele  din comert,rezultatul a fost unul surprinzator in sensul bun al cuvantului.Ce as dori eu as dori ptr ele niste masti care sa se potriveasca fie la gauri fie sa le acopere dimensiunile la latime sunt toate la fel 22cm .am gasit pe situri fie 6/9 care sunt prea mari fie pe tme dar nu se potrivesc la gauri cu putin nu iese bine.

Va multumesc in avans ptr orice sugestie .

PS: daca nu reusesc ma gandesc sa le fac o masca din panza ca de aceea le-am si last spatiul acela  e mai usor cu masca zic eu dar am inteles ca panza ar fi mai buna...masca uneori poate sa "zumzaie" cea din metal oare gasesc ceva bun?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oltean24

2

• kosta_

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Frumoasa realizare,probabil ai timp si rabdare,cred ca o rama din patru stinghii cu pinza peste ar fi solutia cea mai buna si usoara,pe vremuri boxele de firma tot pinza aveau peste difuzoare si ce aratau rau?

Link spre comentariu

Timp nu prea am avut dar usor usor  cand aparea timpul frecam cu smirgher si cu pila pe laturi totul a fost manual.

De taiat am taiat cu un pendular care nu taie asa perfect si ai de dat la pila..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări