xragon Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 salut , stie cineva cum as putea sa fac un vu-metru folosind benzi de leduri 5050 , m-am gandit sa fac sa fac cu un 3915 , dar nu merge, curent mic , m-am gandit sa fac cu un arduino , dar e cam scump, ma ajunge 2 milioane , sa fac stereo ,stiu ca ies curentii la paramerii de functionare a ledurilor, alte idei de vu-metre folosind benzi 5050 ? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Foloseşte trz de putere comandaţi de ieşirile LM3915. Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 idei de tranzistori...? Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 ma gandeam la bd 243c care ar da 4A ? Link spre comentariu
MCDragoos Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Sunt buni BD243C, acum depinde cate LED-uri sunt pe sir sau mai bine zis cati metrii are banda respectiva si ce consum de curent. Eu am folosit BD243C la orga de lumini facuta de fostul IPRS sub forma de kit si am comandat cate 4 LED-uri de 1W pe fiecare canal. Sunt reci fara radiator pe ei. Link spre comentariu
xragon Postat Octombrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2014 nu mai este de actualitate, imi pare rau Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum