undertaker fenomenul Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 un prieten de-al meu are un casetofon auto pioneer, el mi-a zis ca dintro data nu mai sa auzit o boxa de pe spate el atuncia a legato in parelel cu ce-a lanta boxa de pe spate acuma se aude mai incet eu zic ca este din cauza impedantei de 2 ohmi corectatima daca zic gresit. acuma are alta problema din cand in cand se infrerupe si o boxa de pe fata el a zis ca firele de la difuzoare sunt legate strans el zice ca i-se intampla aceasta problema doar cand mai da cu masina intro groapa sau un damb ceva a zis ca daca ii scoate fata si baga din nou se aude iar, pe fata mai are un difuzor de la a combina sony dar nu stie de ce impedanta e dar se aude. de la ce poate fi problema cu boxa din fata de se intrerupe? poate sa fie de la finali sau integrat? sau alta problema? MULTUMESC! Link spre comentariu
Dominicue Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 un prieten de-al meu are un casetofon auto pioneer, el mi-a zis ca dintro data nu mai sa auzit o boxa de pe spate el atuncia a legato in parelel cu ce-a lanta boxa de pe spate acuma se aude mai incet eu zic ca este din cauza impedantei de 2 ohmi corectatima daca zic gresit. acuma are alta problema din cand in cand se infrerupe si o boxa de pe fata el a zis ca firele de la difuzoare sunt legate strans el zice ca i-se intampla aceasta problema doar cand mai da cu masina intro groapa sau un damb ceva a zis ca daca ii scoate fata si baga din nou se aude iar, pe fata mai are un difuzor de la a combina sony dar nu stie de ce impedanta e dar se aude. de la ce poate fi problema cu boxa din fata de se intrerupe? poate sa fie de la finali sau integrat? sau alta problema? MULTUMESC! Sigur a legat difuzoarele din spate in paralel ???? nu cumva le-a legat in serie de suna prea incet , Daca totusi sunt legate paralel si se aude incet probabil se supraincalzeste finalul si intra in limitare sau chiar sa se decupleze definiv ca protectie . Daca da cu masina in gropi si i se intrerupe un canal atunci cel mai probabil este un contact imperfect , poate chiar la conectorul fetei casetofonului . Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Trebuie făcute verificari pentru a vedea exact cauza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum