Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Silva Schneider LTD24-500 FHD

Postări Recomandate

Salutare .Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru acest tv.Ma  intereseaza in mod special integratul "IJ99F" si ce are pe linga el.Am cautat  documentatie despre acest integrat si nu am gasit.Va  multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

6

• tehtronics

3

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Nu este scris nimic altceva.Placa este cum este  mai sus.Acel cod este doar pe o hirtie lipita.Inscriptionat pe cablaj  nu este nimic.Dupa codul 236mf93fc doar atit m gasit si eu.

Link spre comentariu

Nu este scris nimic altceva.Placa este cum este  mai sus.Acel cod este doar pe o hirtie lipita.Inscriptionat pe cablaj  nu este nimic.Dupa codul 236mf93fc doar atit m gasit si eu.

Ma refeream la modelul TV-ului: nu LTD24-500 ..., ci LDT24-500

Link spre comentariu

va multumesc este schema  buna .Acesta este cu sursa interna iar la  mine este exterior.Este integratul U28 exact ca pe schema.Problema era ca nu stiam cit scoate(cit trebuie sa fie )VDDC.V a multumesc inca odata si am sa ma pun  la treaba s vad  cum reusesc sa remediez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări