bogdan_2006 Postat Decembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2006 asta am obs si eunush nimeni cum pot calcula volumul unei incinte?vreo formula sau ceva de genu asta???plss Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 16, 2006 Partajează Postat Decembrie 16, 2006 in primul rand e o diferenta pe piata intre bm si boschmann ... BM e una si boschmann.. e altceva.. problema e ca si pe boschmann scrie tot bm pe calota doar ca altfel...ideea e ca un boschmann adevarat e un difuzor nemtesc de calitate.. am vazut pe un mertz de prin afara . putin tunat si tot ce tinea de difuri si filtre erau boschmann.. si... :supz: ce e pe la noi sunt chinezari..foarte proaste...si am observat ca iar au schimbat parca designul ca iar seama cu boschmann,,, Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 16, 2006 Partajează Postat Decembrie 16, 2006 Pai am si eu 2 boxe cu Difurile exact ca astea.Mah,is chinezarii dealea,dar scot ceva bas. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Scuza-ma ca iti zic dar daca nu stii sa calculezi nici macar volumul unei incinte...cat despre difuzor,boschmann nu face difuri cu palnia din plastic(din cate stiu eu) al meu are un magnet uriash in spate si palnia de hartie foarte tare,subul e de 12" si are 8kg(magnetul :weedman: ) :rock: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 fratimiu are un model de la Boschmann.....parametri pt el a gasit pe site-ul http://www.boschmann.com ...dai la support si in dreapta vezi acolo TS Parameters .....din capacate modelul tau nu lam gasit acolo....mai uitete mai atent pe dif...sa nu fie si altceva scris. bafta Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Scuza-ma ca iti zic dar daca nu stii sa calculezi nici macar volumul unei incinte...cat despre difuzor,boschmann nu face difuri cu palnia din plastic(din cate stiu eu) al meu are un magnet uriash in spate si palnia de hartie foarte tare,subul e de 12" si are 8kg(magnetul :weedman: ) :rock:uitete mai atent pe site....si vei vedea si difuzoare cu palnia de plastic o gramada ....sau uitete la asta a lui fratimiu care are palnia tot din plastic....iar pe site o sa il gasesti la fel http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Uite-te tu pe site-ul pe care l-ai scris mai sus , la sectiunea subwoofere sa vezi daca este vreun dif cu palnia din plastic,cat despre subu ala gri , il stiu si pe ala ca era pe raft langa asta care e acum la mine si era jenant(parerea mea...) :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 aia habar nu au ce vand si daca ti-ar raspunde la mail. Ii stiu ca am luat mai demult coltare de boxe de la ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum