Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine a auzit de marca BM?

bogdan_2006

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

7

• Sandu_alex_999

5

• Extasy2525

2

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Iti dau o idee mult mai buna,pune mana si scoate-l afara din incinta si vezi ce scrie pe el,crezi ca aici stie cineva toate difuzoarele dupa felul in care arata? cea mai buna rezolvare desfa-l si uite-te pe el... :smt006

Link spre comentariu

Vasile daca te referi la Boschmann ca este o mare porcarie te inseli amarnic,am pus mana pe zeci de suburi de masina si nici unul dintre ele nu ducea mai mult de 200w , modelul care il am eu a fost testat cu putere de 400 si nici macar nu s-a chinuit cat alealalte la 200w , nici macar nu s-a incalzit....celelalte se incalzeau in jumate de ora asta a fost testat cateva ore cu brio!! era tot la temperatura camerei cand l-am oprit...P.S. se exclud suburile pioneer , GZ si alte firme cunoscute ...ca inca nu am avut ocazia sa vad unu mai "sanatos" am sa cumpar eu unul sa vad de ce este in stare....intr-o zii... :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări