nea_bobina Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Reproduc aici un anunt postat de amicul meu, YO3FHM, pe site-urile radioamator.ro si radioamator.eu, cu rugamintea de a-l ajuta, daca aveti cum! Cu stima, Nea Bobina --------------------------------------------------- Am nevoie de sonda pentru masurarea impedantei de la impedantmetrul TESLA BM538. Daca cineva detine asa ceva si poate disponibiliza echipamentul, va rog sa ma contactati (raspundeti aici sau mail la [email protected]), platesc corect sau va pot oferi altceva la schimb, etc. De asemenea, v-as ramane recunoscator daca ati intreba despre asta si printre alti cunoscuti care ar putea, din aproape in aproape, sa gaseasca pe cineva care detine un astfel de echipament posibil de disponibilizat. Am vazut ca exista la cineva din YO8. Pozele sondei se pot vizualiza aici. Cu multumiri, Cezar, YO3FHM Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Ca sa nu mai deschid inca un topic pe tema asta, m-am gandit sa postez aici. De curand am capatat acest BM538, fara sonda si fara documentatie, motiv pentru care ii rog pe cei care detin schema, eventual manualul service sa ma ajute. Am de gand sa restaurez aparatul complet. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 La 24.05.2019 la 0:21, der_doktor a spus: Ca sa nu mai deschid inca un topic pe tema asta, m-am gandit sa postez aici. De curand am capatat acest BM538, fara sonda si fara documentatie, motiv pentru care ii rog pe cei care detin schema, eventual manualul service sa ma ajute. Am de gand sa restaurez aparatul complet. Multumesc anticipat. Aveti aici schemele. Luati-le acum, ca dupa 14 zile dispar de pe mediafire,com. http://www.mediafire.com/file/436j7obm0goymmz/Tesla_BM538_schematics.zip/file Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum