zal Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Atunci ce rost are topicul? Aşa nu se va mai deranja cineva în viitor, la alte solicitări. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Nu inteleg...Fii mai explicit. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Este o gluma , nu exista nicio schema , era vorba de abordarea usor deplasata , cam fara respect ( parerea mea ) conform titlului acestui subiect. Gluma nu va implica , este doar intre mine si Leco . De fapt este vorba doar de modificarea titlului de catre un moderator prin adaugarea " Va rog sa ... " Sper ca s-a inteles si pe viitor nu vor mai fi comentarii despre secretomanie etc . Daca nu puteti pricepe recititi inca o data mesajul meu anterior . Probabil ca majoritatea nu pricep deoarece nu se refera la o schema oarecare ci la un principiu de comunicare .... Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Eu sunt interesat de scheme de putere mica 0.5 - 3W cu tranzistoare cu germaniu, evident fara transformator defazor sau de iesire. M-am oprit acum ceva timp la schema din Akkord 201 si la schema e Tesla B4. Doar ca in cazul schemei de Tesla, e problema cu gasirea tranzistorilor finali si nu numai. Probabil ca merg substitutii diverse cu EFT-uri si AC-uri. Link spre comentariu
AlpHso Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Gata, schemele de la Victor sint exact ce imi trebuie. Multumesc tuturor! Care scheme? Sau sunt secrete, la asta se refera persoanele de mai sus. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Citește cu atenție ceea ce am scris mai sus ! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Ne impartasesti si noua aleasa? Te rog! Spor, Mircea. 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Tesla B4, a ramas favorita mea ca schema, evident cu modificarile de rigoare. Poate faci un cablaj la ea... Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 De unde faci rost de tranzistorii originali Tesla (ma refer la cei de semnal mic)? Eu am doar un singur set, fiindca detin o placa originala de la amplificator si as mai vreau un set, pentru stereo. Din pacate nu am finalii. Am doar cei 4 tranzistori montati pe placa lor de pertinax, impreuna cu restul de piese. Pentru finali sigur merg AD-uri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 EFT323-373 si AC180K-181K ca prefinali. Finalii AD142, alimentare 35Vcc stabilizata. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Si altii se gândesc sa faca ceva pe germaniu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 S-or fi saturat de "superbul" sunet al claseiD de putere mica... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Există cablaj în ''Scheme de televizoare, magnetofoane, picupuri'' vol.2, pagina 13. 1 Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Pai.... Nu e simetrica! Era un buretar p' aci care spunea ca ce nu e simetric nu se merita. Basca ca el face un circuit cu 5 tranzistori si o agrafa de par. Spor, Mircea. Sunt multi mai talentati ca mine la cablaje daca faceai referire la mine. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Evident că nu merită, dar de amorul artei se pot scoate de la naftalină tot felul de scheme, exact cum fac şi marile firme periodic. Mai scot cîte o piesă ''nouă'' şi sperie lumea. Trz cu Ge fac parte din istorie ca şi tracţiunea cu cai. ......... Io-s curios cînd trece Leco la nivelul suprem, amplifurile CT cu lămpi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum