Vizitator Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Pina una alta ramin la cea de Tesla B4, n-am vazut altceva mai interesant... Daca mai are cineva ceva... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Pfff... aia sunt neam prostSa ceri bani pe net intr-o locatie publica in anul 2014 e de-a dreptul o tampenie, inapoiatii aia au impresia ca lumea nu a auzit de netIn cam toate tarile din vest se cer bani pt netul din hoteluri,la Viena am platit 20 euroi pe zi!! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 E păcat să folosiţi tranzistoarele de putere pe care le deţineţi(AD 142) într-o schemă care oferă doar 4-5 W (v. datele lor de catalog).Multe din schemele propuse anterior (eventual cu mici modificări caren-ar trebui să constituie o problemă) vă vor da satisfacţie deplină.Mai multe scheme (care pot constitui cel puţin o sursă de inspiraţie)le puteţi găsi şi în cartea lui G. D. Oprescu "HI-FI ABC" (colecţia Cristal,Ed. Albatros, apărută în 1978) pe care o puteţi descărca foarte uşor de penet. Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Poate ceva de la vecinii nostri Am mai gasit si astea akkord203.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Si asta stiu ca suna frumos, avea boxe cu difuzor rotund de 4W, banda larga. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Pana la urma care a fost schema aleasa ? Ma interesez si eu, poate ca ma apuc si eu sa-mi fac un amplificator cu tranzistoare pe germaniu, si poate ca ar fi mai bine sa ma apuc de o schema deja incercata... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Nu e chiar full germaniu, dar se mai pot face adaptari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Mercic, deocamdata voi amina un pic acest proiect, au venit pcb-urile Leco V3, o sa am ceva de lucru... Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) Editat Octombrie 24, 2014 de Liviu Ianush Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 http://www.angelfire.com/sd/paulkemble/sound4b.html Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Chiar aici pe forum ceva total Ge: http://www.elforum.info/topic/63900-raritati-vintage/page-5 Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Leco , data viitoare ar trebui sa fii mai politicos , ca doar nu esti un taran de oras , si analfabet si retardat . Vreau o schema etc este la modul imperativ , adica asa se adreseaza stapanul slugilor ! Vezi ca ai MP . Majoritatea celor care se adreseaza defectuos au probleme in educatie , si de obicei primesc raspunsuri doar de la cei asemenea lor . Cat despre competenta raspunsurilor ... sa auzim de bine . Sper sa-ti placa schemele . 1 Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Buna ideea cu amplificatorul cu germaniu. Primul (20 W) l-am facut in anii '60 cu finali rusesti P4, transformatoare, etc. Mergea OK si la chitara electrica. Finalul cu germaniu are nevoie de mai putina reactie negativa si face o compresie dinamica la semnale mari si pocnituri. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Vezi ca ai MP........Cat despre competenta raspunsurilor ... sa auzim de bine.Sper sa-ti placa schemele.Mi se pare cel puţin nefiresc acest mod de abordare.Cerinţa iniţiatorului acestui topic a fost publică;mi se pare normal ca toate schemele propuse să aibăacelaşi statut (poate că sunt/vor fi şi alţii interesaţide topic, sau măcar pentru a avea un termen de comparaţieîn ceea ce priveşte nivelul de incompetenţă al răspunsuriloranterioare mesajului dvs). Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Gata, schemele de la Victor sint exact ce imi trebuie. Multumesc tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum