Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau o schema buna de amplificator audio cu tranzistori pe germaniu

Vizitator

Postări Recomandate

Pfff... aia sunt neam prost

Sa ceri bani pe net intr-o locatie publica in anul 2014 e de-a dreptul o tampenie, inapoiatii aia au impresia ca lumea nu a auzit de net

Editat de maxente
Link spre comentariu

Scuze de off-topic, dar nu cred ca are de a face cu Romania. Marriott in Canada facturau 15$ pentru o zi. ATENTIE: ziua era de la 0 la 24h (stai o noapte, platesti 2 zile de internet), ca si cum tu iei camera la miezul noptii si o lasi tot la miezul noptii. Dupa ceva plangeri au "realizat" ca ziua la hotel este ora 15 la ora 12, si acum platesti o noapte de cazare si o zi de internet. Calitatea: in functie de cati se conecteaza  :nerv .

Link spre comentariu

Ti-am aratat finalii mei si sunt si eu incantat sa fac o schema cu asa ceva.

Desi am boxe ceva mai scumpe in ultima vreme ascult la astea:

Posted Image

si sunt incantat de ce aud difuzoarele cu hartie sunt peste cele cu cauciuc ce se comercializeaza la noi aci macar pe astea scrie 3w 4ohmi nu 60w etc.

Felicitari de idee si uite ca ne luam si noi dupa tine orice electronist care are ceva vechime are tranzistori pe germaniu pe acasa  urmatorul pas sunt lampile ca sa fac un pic de comparatie.

Ce vroiam sa zic  ..tranzistorii cu germaniu nu sunt asa de rezistenti ca cei cu siliciu ma refer la temeratura ei trebuie sa lucreze fie calai fie reci depasirea poate fi fatala ca sa zic asa singurul inconvenient.Trebuie acordat o MARE atentie acestui lucru.

Editat de oltean24
Link spre comentariu

Belcanto 3010 mi-a placut cum suna.http://i62.tinypic.com/20hk469.jpgAm cartea pe care ati imprumutat-o. Daca vreti va pot scana si trimite orice schema din ea.Spor

Buna schema de belcanto, sincer as vrea sa gasesc cartea aia, nu mai stiu exact care schema ar fi cea mai ok, si sa fie toate scanate, e o munca desavirsita...

Cine mai are scheme interesante, postati!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări