maxente Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 (editat) Pfff... aia sunt neam prost Sa ceri bani pe net intr-o locatie publica in anul 2014 e de-a dreptul o tampenie, inapoiatii aia au impresia ca lumea nu a auzit de net Editat Octombrie 4, 2014 de maxente Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Scuze de off-topic, dar nu cred ca are de a face cu Romania. Marriott in Canada facturau 15$ pentru o zi. ATENTIE: ziua era de la 0 la 24h (stai o noapte, platesti 2 zile de internet), ca si cum tu iei camera la miezul noptii si o lasi tot la miezul noptii. Dupa ceva plangeri au "realizat" ca ziua la hotel este ora 15 la ora 12, si acum platesti o noapte de cazare si o zi de internet. Calitatea: in functie de cati se conecteaza . Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Nu e frumos că le-am dat ieftin şi la cheie ditamai clădirea construită pe cîrca noastră? Link spre comentariu
vera Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Belcanto 3010 mi-a placut cum suna.http://i62.tinypic.com/20hk469.jpgAm cartea pe care ati imprumutat-o. Daca vreti va pot scana si trimite orice schema din ea.Spor Editat Octombrie 5, 2014 de vera Link spre comentariu
oltean24 Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Ti-am aratat finalii mei si sunt si eu incantat sa fac o schema cu asa ceva. Desi am boxe ceva mai scumpe in ultima vreme ascult la astea: si sunt incantat de ce aud difuzoarele cu hartie sunt peste cele cu cauciuc ce se comercializeaza la noi aci macar pe astea scrie 3w 4ohmi nu 60w etc. Felicitari de idee si uite ca ne luam si noi dupa tine orice electronist care are ceva vechime are tranzistori pe germaniu pe acasa urmatorul pas sunt lampile ca sa fac un pic de comparatie. Ce vroiam sa zic ..tranzistorii cu germaniu nu sunt asa de rezistenti ca cei cu siliciu ma refer la temeratura ei trebuie sa lucreze fie calai fie reci depasirea poate fi fatala ca sa zic asa singurul inconvenient.Trebuie acordat o MARE atentie acestui lucru. Editat Octombrie 5, 2014 de oltean24 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Cunsc ce poate germaniu, am facut acum 32 ani primul amp germaniu cu ASZ-uri la +35Vcc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Belcanto 3010 mi-a placut cum suna.http://i62.tinypic.com/20hk469.jpgAm cartea pe care ati imprumutat-o. Daca vreti va pot scana si trimite orice schema din ea.Spor Buna schema de belcanto, sincer as vrea sa gasesc cartea aia, nu mai stiu exact care schema ar fi cea mai ok, si sa fie toate scanate, e o munca desavirsita... Cine mai are scheme interesante, postati! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Dacă mai aveam acum radio Maestro de la socră-miu, îţi dădeam ampliful final cu AD-uri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 N-ai inteles, nu am nevoie de amplif gata facut, VREAU SA FAC un amplif, sa-l aduc la intilnire... Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Buna ziua, Am eu cartea respectiva in format digital, daca doriti va pot ajuta. Stima Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Multumesc frumos, pune-o te rog aici www.filehost.ro si pune un link: Daca are mai mult de 400mb, fa o arhiva impartita si pune linkurile. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Ok, iata-l: http://www.filehost.ro/30911536/Scheme_de_televizoare_magnetofoane_picupuri_Vol_II_pdf/ 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 1001 multumiri! Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Cu placere, sunt si eu curios la urma care va fi schema aleasa, s-ar putea ca si eu sa ma apuc de ceva asemanator. Editat Octombrie 7, 2014 de hixpp02 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum