Vizitator Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Cred ca este mai simplu sa te intreb: ce trebuie sa inteleg de acolo? (asa evitam sa incarcam forumul cu mesaje inutile). Sau spune-mi macar ce ai inteles tu (poate in germana tu ai inteles alceva)? P.S. Hai sa discutam scurt, concis si la obiect fara inflorituri. Klar ca n-ai inteles nimic...''ai vazut filmul ..degeaba ''. O sa deschid un topic nou pe tema asta, deoarece articolul e bun si spulbera multe mituri vehiculate pe net referitoare la lampi, inclusiv de '' vanzatori seriosi '' adica firme de renume. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Klar ca n-ai inteles nimic...''ai vazut filmul ..degeaba ''. Cred ca nu am inteles ce-ti convine tie din acel topic si am scris ceva care nu-ti convine (tabelul ala nu-mi apartine si eu doar l-am analizat). Astept sa deschizi un topic pe aceasta tema sa vad clar ce ai inteles tu din acel articol. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2015 Partajează Postat Octombrie 4, 2015 Adran_Pic.. recunosc ca habar n-am ce discuti cu Der Doktor, ....Dorin, cred ca nici @adrian_pic ...nu stie , l-am pus sa citeasca un articol despre lampi in jermana si apoi ma intreaba ... Cred ca este mai simplu sa te intreb: ce trebuie sa inteleg de acolo? (asa evitam sa incarcam forumul cu mesaje inutile). Sau spune-mi macar ce ai inteles tu (poate in germana tu ai inteles alceva)? P.S. Hai sa discutam scurt, concis si la obiect fara inflorituri. ..cica sa nu-ti dai cu Tesla .... Naja, poate termina cu munca campului , scutierul acestuia si purtam un dialog ''civilizat'' ca la Ploiesti...eu ..astept, ca deh, n-am vie de cules sau lan de porumb.... Link spre comentariu
Patefon Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Post greșit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum