Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masuratori de THD si IMD

Vizitator

Postări Recomandate

Cred ca este mai simplu sa te intreb: ce trebuie sa inteleg de acolo? (asa evitam sa incarcam forumul cu mesaje inutile). Sau spune-mi macar ce ai inteles tu (poate in germana tu ai inteles alceva)?

P.S. Hai sa discutam scurt, concis si la obiect fara inflorituri.  

Klar ca n-ai inteles nimic...''ai vazut filmul ..degeaba ''.

O sa deschid un topic nou pe tema asta, deoarece articolul e bun si spulbera multe mituri vehiculate pe net referitoare la lampi, inclusiv de '' vanzatori seriosi ''  adica firme de renume.

Link spre comentariu

Klar ca n-ai inteles nimic...''ai vazut filmul ..degeaba ''.

Cred ca nu am inteles ce-ti convine tie din acel topic si am scris ceva care nu-ti convine (tabelul ala nu-mi apartine si eu doar l-am analizat). 

Astept sa deschizi un topic pe aceasta tema sa vad clar ce ai inteles tu din acel articol. 

Link spre comentariu

Adran_Pic.. recunosc ca habar n-am ce discuti cu Der Doktor,

....Dorin, cred ca nici @adrian_pic ...nu stie , l-am pus sa citeasca un articol despre lampi in jermana si apoi ma intreaba ...

Cred ca este mai simplu sa te intreb: ce trebuie sa inteleg de acolo? (asa evitam sa incarcam forumul cu mesaje inutile). Sau spune-mi macar ce ai inteles tu (poate in germana tu ai inteles alceva)?

P.S. Hai sa discutam scurt, concis si la obiect fara inflorituri.  

..cica sa nu-ti dai cu Tesla ....

Naja, poate termina cu munca campului , scutierul acestuia si purtam un dialog ''civilizat'' ca la Ploiesti...eu ..astept, ca deh, n-am vie de cules sau lan de porumb....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări