Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare radio DOINA primit de la Feri Visky

viopa

Postări Recomandate

Pe acest sasiu nu este montat transformatorul de iesire cel original. Pe alt sasiu am un  transformator de iesire ce nu pare a fi demontat si cred ca este cel original.

Dintre posesorii de acest radio, poate cineva confirma afirmatiile mele?

Pozele aferente.

post-183378-0-83172300-1412556791_thumb.jpg

post-183378-0-26675200-1412556804_thumb.jpg

Link spre comentariu

M-am lamurit care este transformatorul de iesire.Prin urmare am trecut la bobinat.

Atasez pozele in care arat : bobinajul intr-o parte a "masinii de bobinat", montate tolele  si mantaua , apoi  vopsirea.

post-183378-0-49912800-1412702657_thumb.jpg

post-183378-0-96997700-1412702676_thumb.jpg

post-183378-0-22166000-1412702688_thumb.jpg

post-183378-0-37842200-1412702696_thumb.jpg

Link spre comentariu

Chestia asta se numeste electronica? Cei ce fac cutii de boxe tot electronisti se considera? (urmand strict aceeasi logica)

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Chestia asta se numeste electronica? Cei ce fac cutii de boxe tot electronisti se considera? (urmand strict aceeasi logica)

nu, se cheama restaurare. fii sigur ca partea electronica se restaureaza si ea, daca este cazul. si la vechimea unor aparate, este cazul. cu stima, eugen

Link spre comentariu

Care ... chestie ? Cu cei care fac " cutii de boxe " ? Probabil sunt persoane care fac cutii pentru ambalat (tot) cutii de lemn utilizate ... peste tot inclusiv la transportul vitelor sau alte dobitoace."Urmand aceeasi logica" (desigur, a sectiunii din acest forum) pe- aici se incearca, atata cat se poate , refacerea unor aparate de radio, din toate punctele de vedere adica "Da Capo al Fine" .Urmand "si mai aceeasi logica", se poate vedea ca se fac transformatoare si alte "nimicuri" intrinsece acestor aparate . Daca si constructorii "cutiilor de boxe" ar face si restul montajelor, desigur ca ar face si electronica , desi nu-i musai sa se autodenumeasca electronisti, dar pe-asupra s-ar putea numi ( si ) "acusticieni" sau constructori de incinte acustice.L.E"Chestia" este, ca nu este ... locatia in profil.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări