viopa Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Acum intra la restaurat/reparat si acest radio. Pozele aferente de inceput, cum arata si... la treaba.Prima operatie este curatirea casetei de lac. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Am constatat ca trebuie intarita caseta. Am pus o bucata de furnir in coltul ce era slabit. Poze. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Reparatie pe la colturile defecte, apoi chituiri , slefuit si dat cu bait. Urmeaza lacuirea casetei/carcasei. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Pe acest sasiu nu este montat transformatorul de iesire cel original. Pe alt sasiu am un transformator de iesire ce nu pare a fi demontat si cred ca este cel original. Dintre posesorii de acest radio, poate cineva confirma afirmatiile mele? Pozele aferente. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 M-am lamurit care este transformatorul de iesire.Prin urmare am trecut la bobinat. Atasez pozele in care arat : bobinajul intr-o parte a "masinii de bobinat", montate tolele si mantaua , apoi vopsirea. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Am demontat cateva piese de pe sasiu, l-am curatat, decapat si vopsit, apoi am montat transformatorul de iesire. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Curatare , decapare si vopsire a fuliei, a acului indicator pentru condensatorul variabil. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Astazi ma voi ocupa de panoul frontal. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Este gata si panoul frontal. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Urmatoarea problema ce trebuie rezolvata este difuzorul. Intre timp mai lacuim caseta/carcasa. 2 Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 E vis ceea ce faci... felicitari ! Gata! il vreau inpoi! Glumesc desigur... desi as vrea sa-l am la caliatatea asta... Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Chestia asta se numeste electronica? Cei ce fac cutii de boxe tot electronisti se considera? (urmand strict aceeasi logica) Editat Octombrie 12, 2014 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Chestia asta se numeste electronica? Cei ce fac cutii de boxe tot electronisti se considera? (urmand strict aceeasi logica) nu, se cheama restaurare. fii sigur ca partea electronica se restaureaza si ea, daca este cazul. si la vechimea unor aparate, este cazul. cu stima, eugen Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Chestia asta se numeste electronica? Cei ce fac cutii de boxe tot electronisti se considera? (urmand strict aceeasi logica)Care ... chestie ? Cu cei care fac " cutii de boxe " ? Probabil sunt persoane care fac cutii pentru ambalat (tot) cutii de lemn utilizate ... peste tot inclusiv la transportul vitelor sau alte dobitoace."Urmand aceeasi logica" (desigur, a sectiunii din acest forum) pe- aici se incearca, atata cat se poate , refacerea unor aparate de radio, din toate punctele de vedere adica "Da Capo al Fine" .Urmand "si mai aceeasi logica", se poate vedea ca se fac transformatoare si alte "nimicuri" intrinsece acestor aparate . Daca si constructorii "cutiilor de boxe" ar face si restul montajelor, desigur ca ar face si electronica , desi nu-i musai sa se autodenumeasca electronisti, dar pe-asupra s-ar putea numi ( si ) "acusticieni" sau constructori de incinte acustice.L.E"Chestia" este, ca nu este ... locatia in profil. Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 felicitari multa munca dar cu rezultate super bune)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum