MARLANU Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 unde as putea cumpara suporti pentru boxe ? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Vezi ca ar trebui sa aiba Vasile. Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Nu ai gasit la magazinele care vand si boxe?ar terbui sa aibe.dc nu,te duci la un lacatus si ii zici:bah nene!ia si u o dusca si fami te rog niste suporti de-astia! :yawinkle: :supz:sa vezi atunci cum iti face batranu.... Link spre comentariu
MARLANU Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 la asta ma gandeam si eu Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Alea se numesc FLANSE pt stative de BOxe Link spre comentariu
MARLANU Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 eu sub denumirea asta le-am gasit http://www.bos.ro/index.php?page=detail ... 12&group=3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum