Bird Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Va salut , am acelasi sasiu , deocamdata am gasit finalul ars si condul de 1,5 nf / 2 kv crapat (cel dupa dubla dioda ) ..In oras am gasit numai MD 2310 fx , oare ar rezista (bineinteles montat dioda si rez. ) ?? Eu am pus , ce s-a recomandat mai sus si rezista ....si se găsește . Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Va salut ! Se pare ca l-am rezolvat ! Am cumpărat un integrat de cadre si ev original . Am schimbat condensatorul NP de 6 micro de pe EV ( al lui măsura 12micro ) si pentru ca ma deranjau cei 6V in plus pe bara de 130V de pe alimentarea BO , am schimbat integratul ce da tensiunea de referința . Am pus un SE120 in loc de DP130 ( un hibrid ) . Aici mai este o problema dar l-am lăsat asa . Si cu SE120 se păstrează o diferența de 6V . Am acum in loc de 130V , 126,5V. Deci problema e din alta parte . Sper sa nu se " răzbune " si sa facă probleme . Acum am alimentarea BO cu 126,5 V si al BV cu 50V . Se încing puternic si integratul de cadre si finalul de linii . Dar cred ca asa e proiectat , având in vedere dimensiunea si tipul radiatoarelor . Ambele au trecute in datele tehnice temperatura de lucru a jonctiunii de 150grade C. Credeți ca e cazul sa ma alertez ? Daca da , unde sa mai umblu ? Va multumesc pentru toate ideile date . Cu stima , Editat Noiembrie 2, 2014 de Bird Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 unde aveti 50v? pe pinul 9 al tda8358? dar pe pinul 3 al integatului bv ce tensiune aveti? Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 unde aveti 50v? pe pinul 9 al tda8358?dar pe pinul 3 al integatului bv ce tensiune aveti? Pe Pinul 9 sunt 50V si pe Pinul 3 sunt 13V . Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) e mult ! pe pinul 3 trebuie sa fie 11v si pe pinul 9 cel mult 35-40v! nu cred ca va tine prea mult integratul in conditiile astea.... Editat Noiembrie 2, 2014 de elmar Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) e mult ! pe pinul 3 trebuie sa fie 11v si pe pinul 9 cel mult 35-40v!nu cred ca va tine prea mult integratul in conditiile astea.... Pe schema sunt date 12 si 50V ? In datele tehnice sunt date ca tipice 12 si 45 / maxime 18 si 66V . Sar putea sa fie alte tensiuni de ieșire pe trafo asta . O sa încerc sa-i mai fac niște divizoare . Mai bine sa fiu sigur ca cu se arde . De reglat s-a reglat bine din service mod . Editat Noiembrie 2, 2014 de Bird Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Asa e! dar uitati-va din ce bari de tensiune vin ....nu cumva dintr-o bara de 30v? si una de 11v? dar sa zicem ca eu gresesc...masurati si tensiunea video(pe c415) ...cat e? Editat Noiembrie 2, 2014 de elmar Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Asa e! dar uitati-va din ce bari de tensiune vin ....nu cumva dintr-o bara de 30v? si una de 11v?dar sa zicem ca eu gresesc...masurati si tensiunea video(pe c415) ...cat e? Pe c415 e tensiune corecta . Pe iesirile de la traf scrie 11 si 45V . Nu înțeleg de unde au scos 30V dincolo de dioda pe bara de 45 , cand rezistența de protectie este de 33ohmi si nu cade pe ea mai mult de 0.5 volți . Normal dupa dioda pe filtraj trebuie sa am o tensiune mai mare . Uita-te la tensiunea pentru video tk . Pe traf e data 178 iar pe c415 este de 183 v Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Daca temperatura nu trece de 6/70 grade nu cred ca e cazul sa va faceti probleme >> il lasati la proba vreo 12 ore !! Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) eu zic ca aveti vre-o cativa volti in plus pe alimentare traf linii ...si de aici toate tensiunile recuperate sunt mai mari ... asta duce la incalzirea excesiva a finalului cadre! dar daca credeti ca e bine si finalul bv nu depaseste 70 grade C puteti sa-l lasati la proba ...si veti vedea daca integratul cedeaza sau nu! Editat Noiembrie 2, 2014 de elmar Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Pai nu se rezolva sursa prima data ?? Link spre comentariu
Bird Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 eu zic ca aveti vre-o cativa volti in plus pe alimentare traf linii ...si de aici toate tensiunile recuperate sunt mai mari ...asta duce la incalzirea excesiva a finalului cadre! dar daca credeti ca e bine si finalul bv nu depaseste 70 grade Cputeti sa-l lasati la proba ...si veti vedea daca integratul cedeaza sau nu! Alimentarea BO era 136V in loc de 130V si......am adus-o la 126,5V deci ceva mai mica . ( am scris un pic mai sus ) Nu mai am sonda de temperatura la aparatul de măsura si nu-mi dau seama cam câte grade sa aibă ...l-am lăsat vreo 5 ore doar . O sa-l las mai mult dupa ce ma asigur ca nu ia foc . Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum