mishen 1978 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 BUNA ZIUA !apelez la cunascatorii din domeniu ...folosesc google chrome si am o problema la fiecare acesare de pagina de cautare.. imi downloadeaza un program yet_another_cleaner(specifica windows dvs ruleaza lent si trebuie sa instalez aceste program) se descarca automat cred ca este un virus ia m dat sal instalez si mi la oprit antivirusu mentionez ca sistemu de operare este windows 7..astept parerii despre fenomenu aceste si cum se poate remedia Multumesc ! anticipat Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 YAC-ul este un programel pentru curatenie. dati o restaurare la google chrome: setari(coltul dreapta sus),setari avansate(in josul paginii), revenire la setarile initiale. toate astea cu fereastra de google chrome deschisa. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 mie mi se pare ca programelul ala are iz de spyware.. parere personala Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Multumesc ptru respunsurii ! am gasit setari avansate dar nu am gasit revenire la setari initiale.. Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Multumesc ptru respunsurii ! am gasit setari avansate dar nu am gasit revenire la setari initiale.. jos, este scris in engleza sau "restaurare setari". nu am inst google chrome pentru un print scrn. Link spre comentariu
mishen 1978 Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Multumesc ! sa rezolvat intradevar jos ..reset browser settings Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum