yo9hrb Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Oricat vi s-ar parea de stupide intrebarile, va rog sa dati raspunsuri pertinente. Va rog sa luati in considerare ca exista oameni care vor sa invete electronica, nu toti ne-am nascut invatati. Daca trimiteti vreun user la cartea de fizica, va rog sa o faceti elegant, nu in bataie de joc. Orice offtopic neconstructiv sau răspuns dat la mişto dispare fără vreun avertisment. Later edit: -Incepatorii sunt considerati cei care stiu macar ce e aia o rezistenta, un condensator, un tranzistor. -Intrebari de genul: "am si eu o placa, nu stiu ce e, am bagat-o in priza si a facut poc...ce-i fac? " se vor sterge. Electricitate se facea pe vremea mea prin clasa a 7-a sau a 8-a. Electronica intr-a 11-a. -Incercati sa scrieti in limba romana. Nu este recomandat limbajul de mirc Multumesc de atentie. Inca o chestie: intrebarile despre televizoare (scheme, depanare si altele) se pun in sectiunea de depanari. De acum le voi sterge, pana se vor prinde impricinatii despre ce e vorba. Link spre comentariu
Postări Recomandate