Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows 10

K1nderu

Postări Recomandate

@Stefan nu facem analiza la semantica cuvintelor. Cu ce te ajuta ca-ti ofera gratuit SO-ul prin descarcarea lui daca nu-l poti folosii (pentru ca va expira)? Ca sa-l poti folosii ai nevoie de un sn/key valid. Fara acest sn/key va functiona doar cateva zile.
Cand am spus ca nu este oferit gratuit inseamna si faptul ca el este activat si nu va expira niciodata. Aici nu s-a discutat de o versiune trial.
Te rog sa-mi arati unde exista acel sistem de operare oferit gratuit de catre microsoft si care va functiona nelimitat fara acel sn/key.

Editat de vijelie02
Link spre comentariu
Acum 15 minute, vijelie02 a spus:

@Stefan nu facem analiza la semantica cuvintelor. Cu ce te ajuta ca-ti ofera gratuit SO-ul prin descarcarea lui daca nu-l poti folosii (pentru ca va expira)? Ca sa-l poti folosii ai nevoie de un sn/key valid. Fara acest sn/key va functiona doar cateva zile.
Cand am spus ca nu este oferit gratuit inseamna si faptul ca el este activat si nu va expira niciodata. Aici nu s-a discutat de o versiune trial.
Te rog sa-mi arati unde exista acel sistem de operare oferit gratuit de catre microsoft si care va functiona nelimitat fara acel sn/key.

windows 10 functioneaza timp nelimitat fara a fi nevoie de vreun serial, doar ca fara wallpaper ( ecran negru ) si fara posibilitatea de personalizare,  impreuna cu mesajul "activate windows", daca nu te pricepi nu mai face afirmatii aiurea.

E vorba de windows descarcat direct de pe pagina Microsoft.

Link spre comentariu

@modoran așa este, funcționează timp nelimitat cu watermark dar cu foarte puțină pricepere (fara a umbla la registrii sau altceva complicat) poți seta orice wallpaper dorești.

Îl folosesc pe unele sisteme de multe luni și garantez că așa e.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, yo9gcc a spus:

https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10

clik pe descarcati instrumentul acum, se descarca un utilitar - mediacreationtool, si cu el se descarca se face stik bootabil

un tutorial te ajuta  

Nu merge asa daca nu ai deja o licenta valida, ca sa mearga trebuie sa schimbi user-agentul in browser ( pui de exemplu Safari pe MacOS ) si iti da direct imaginea ISO la download, link valabil 24 de ore.

https://software-download.microsoft.com/db/Win10_1903_V2_Romanian_x64.iso?t=c81bbacd-6098-4eae-be41-335908162f05&e=1573228160&h=78be225f9dbcac39ecbd3a26828e05ba

Adnotare-2019-11-07-175254.png

Editat de modoran
Link spre comentariu
Acum 15 minute, modoran a spus:

Nu merge asa daca nu ai deja o licenta valida, ca sa mearga trebuie sa schimbi user-agentul in browser ( pui de exemplu Safari pe MacOS ) si iti da direct imaginea ISO la download, l

Chiar acum am descarcat windows10  ca imagine iso  si fara a-mi cere vreo licenta valida. Am instalat windows-ul pe doua calculatoare in acest mod, la primul am bagat cheia de activare cumparata online la celalalt merge neactivat.

Sa fi uitat eu ceva de cand am instalat windows10!!!!

Link spre comentariu

Ardeti DVD - ul cu NERO , mai intai bifati din meniu optiunea " overburning " , mai adauga ceva la capacitate . Poate functioneaza ... Daca nu , NERO va spune ca nu poate inscriptiona acest disc , si de ce ... Desi acum cam toata lumea foloseste stick - uri USB .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu reusesc deloc sa-l pun pe stick,vreti sa ma ajutati si pe mine va rog,va dau parola la team viever 13 sa puteti face stick-ul,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Ținând cont că ieri am instalat win10 x64 de pe DVD original (venit la plic cu licență OEM) nu vad de ce imaginea iso de pe site nu ar încăpea pe un DVD.

E adevărat că atunci când îl instalez "neoficial" folosesc stick-ul deoarece e mult mai ieftin, ce rost are sa tot arzi DVD-uri ce orium nu le mai folosesc pentru că fie apar build-uri noi, se zgârie, le uit in unitățile optice ...

Link spre comentariu
Acum 13 minute, Radiotelegrafist a spus:

Nu reusesc deloc sa-l pun pe stick,vreti sa ma ajutati si pe mine va rog,va dau parola la team viever 13 sa puteti face stick-ul,va multumesc anticipat.

Faci usor un stik bootabil cu rufus, il descarci si e foarte simplu. Doar incarci imaginea ISO,  alegi stikul, si in cateva minute ai stikul bootabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări