Stefan Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 2 ore, Radiotelegrafist a spus: Va salut domnilor colegi,dati-mi si mie va rog seria product key pentru windows 10 sa-l pot instala,va multumesc anticipat si multa sanatate tuturor. Cine va spus ca nu il puteti instala fara key? Este o experienta personala sau din auzite? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 2 minute, Stefan a spus: Cine va spus ca nu il puteti instala fara key? Este o experienta personala sau din auzite? Experienta personala,incerc sa instalez si nu pot,spuneti-mi va rog cum procedez,va multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Faptul ca nu poti are o alta cauza probabail dar nu din cauza KEY-ului. Adica ce nu poti? Nu vede HDD-urile, iti da o anumita eroare sau ce? Daca ramai blocat la introducerea key-ului rezolvarea este butonul "Skip", la mine a mers mereu deci ma indoiesc ca la tine nu merge. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 1 minut, Stefan a spus: Faptul ca nu poti are o alta cauza probabail dar nu din cauza KEY-ului. Adica ce nu poti? Nu vede HDD-urile, iti da o anumita eroare sau ce? Daca ramai blocat la introducerea key-ului rezolvarea este butonul "Skip", la mine a mers mereu deci ma indoiesc ca la tine nu merge. Windows-ul l-am luat de aici si nu imi arata acel skip la instalare ca sa pot trece la urmatorul pashttps://webforpc.com/software/operating-systems/windows-10-pro-free-download-32-bit-64-bit-iso/. Trebuie sa recunosc ca nu am lucrat pana acum cu win 10 ci doar cu win7. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Nu am descarcat de pe alte site-uri atat timp cat microsoft pune la dispozitie o unealta foarte usor de utilizat https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 (poti descarca ISO-ul sau realiza direct un stick bootabil). Nu am vazut pana acum sa nu existe acel buton de skip. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) E piratat . Vedeti si ce scriu mai jos diferiti useri pe site - ul respectiv . P.S. - pentru userul Radiotelegrafist . Editat Noiembrie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Pai si win7 tot de aici l-am luat si merge perfect.https://webforpc.com/software/operating-systems/windows-7-ultimate-download-iso-32-64-bit-free/ Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) V - au spus colegii mai sus ca sunt ceva diferente . De altfel , unele piratate merg , altele nu . Mai depinde si de mediul unde instalati . V - am sugerat sa cititi ce scriu mai jos ( pe site - ul pe care - l tot pomeniti ) cei care au incercat , tot ca dvs . Si tot asa , n - au reusit . Insistenta nu e productiva , sunteti intr - un impas . La ce rezolvare v - ati gandit ? Si nu suntem noi de vina . Apropo , de ce nu incercati ( descarcarea ) de pe site - ul Microsoft ? Editat Noiembrie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
vijelie02 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Nu inteleg de ce postarile mele au fost sterse. Am deranjat ca vorbeam de legalitatea unui produs software? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 40 minute, gauss a spus: V - au spus colegii mai sus ca sunt ceva diferente . De altfel , unele piratate merg , altele nu . Mai depinde si de mediul unde instalati . V - am sugerat sa cititi ce scriu mai jos ( pe site - ul pe care - l tot pomeniti ) cei care au incercat , tot ca dvs . Si tot asa , n - au reusit . Insistenta nu e productiva , sunteti intr - un impas . La ce rezolvare v - ati gandit ? Si nu suntem noi de vina . Apropo , de ce nu incercati ( descarcarea ) de pe site - ul Microsoft ? Instalez acasa pe unul din pc-urile mele pe care le am. Si pana la urma ce ramane sa fac in cazul acesta? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) Nu stiu . De fapt stiu , am scris mai sus . Odata ce postati , aveti acces la internet , deci puteti accesa site - ul Microsoft . Dar se pare ca nu agreati varianta . Alta solutie ( legala ) nu cunosc . Doar achizitionarea sistemului de operare . Cam atat , nu va pot ajuta mai mult ( de fapt inteleg ca nu v - am ajutat deloc ) . Poate mai citesc si alti colegi , si au o solutie . Pe care s - o puneti in practica , si sa se potriveasca doleantelor dvs . Numai bine , si spor ! Editat Noiembrie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 OFFTOPIC Pentru 400 ron cat e acuma la e g g ,nu se merita atata bataie de cap. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Indiferent de locatie, acasa sau servici microsoft nu ofera sistemul de operare gratuit. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 @vijelie02 microsoft ofera SO fix gratuit, utilizarea acestuia in legalitatea, adica asa cum este normal in tarile civilizate) nu este gratuita! Daca nu-l oferea gratuit nu te lasa sa-l descarci de pe site-ul lor fara sa bagi bani acolo. Link spre comentariu
adi1967 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Acum 2 ore, Radiotelegrafist a spus: Experienta personala,incerc sa instalez si nu pot,spuneti-mi va rog cum procedez,va multumesc. Vizioneaza acest videoclip.https://www.youtube.com/watch?time_continue=133&v=CWy99VMFsMM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum