Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows 10

K1nderu

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Radiotelegrafist a spus:

Va salut domnilor colegi,dati-mi si mie va rog seria product key pentru windows 10 sa-l pot instala,va multumesc anticipat si multa sanatate tuturor.

Cine va spus ca nu il puteti instala fara key? Este o experienta personala sau din auzite?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Stefan a spus:

Cine va spus ca nu il puteti instala fara key? Este o experienta personala sau din auzite?

Experienta personala,incerc sa instalez si nu pot,spuneti-mi va rog cum procedez,va multumesc.

Link spre comentariu

Faptul ca nu poti are o alta cauza probabail dar nu din cauza KEY-ului. Adica ce nu poti? Nu vede HDD-urile, iti da o anumita eroare sau ce?

Daca ramai blocat la introducerea key-ului rezolvarea este butonul "Skip", la mine a mers mereu deci ma indoiesc ca la tine nu merge.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Stefan a spus:

Faptul ca nu poti are o alta cauza probabail dar nu din cauza KEY-ului. Adica ce nu poti? Nu vede HDD-urile, iti da o anumita eroare sau ce?

Daca ramai blocat la introducerea key-ului rezolvarea este butonul "Skip", la mine a mers mereu deci ma indoiesc ca la tine nu merge.

Windows-ul l-am luat de aici si nu imi arata acel skip la instalare ca sa pot trece la urmatorul pashttps://webforpc.com/software/operating-systems/windows-10-pro-free-download-32-bit-64-bit-iso/.

Trebuie sa recunosc ca nu am lucrat pana acum cu win 10 ci doar cu win7.

Link spre comentariu

V - au spus colegii mai sus ca sunt ceva diferente . De altfel , unele piratate merg , altele nu . Mai depinde si de mediul unde instalati . V - am sugerat sa cititi ce scriu mai jos ( pe site  - ul pe care  - l tot pomeniti ) cei care au incercat , tot ca dvs . Si tot asa , n - au reusit . Insistenta nu e productiva , sunteti intr - un impas . La ce rezolvare v - ati gandit ?  Si nu suntem noi de vina . Apropo , de ce nu incercati ( descarcarea ) de pe site - ul Microsoft ? 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 40 minute, gauss a spus:

V - au spus colegii mai sus ca sunt ceva diferente . De altfel , unele piratate merg , altele nu . Mai depinde si de mediul unde instalati . V - am sugerat sa cititi ce scriu mai jos ( pe site  - ul pe care  - l tot pomeniti ) cei care au incercat , tot ca dvs . Si tot asa , n - au reusit . Insistenta nu e productiva , sunteti intr - un impas . La ce rezolvare v - ati gandit ?  Si nu suntem noi de vina . Apropo , de ce nu incercati ( descarcarea ) de pe site - ul Microsoft ? 

Instalez acasa pe unul din pc-urile mele pe care le am.

Si pana la urma ce ramane sa fac in cazul acesta?

Link spre comentariu

Nu stiu . De fapt stiu , am scris mai sus . Odata ce postati , aveti acces la internet , deci puteti accesa site  - ul Microsoft . Dar se pare ca nu agreati varianta . Alta solutie ( legala ) nu cunosc . Doar achizitionarea sistemului de operare . Cam atat , nu va pot ajuta mai mult ( de fapt inteleg ca nu v - am ajutat deloc ) . Poate mai citesc si alti colegi , si au o solutie . Pe care s - o puneti in practica , si sa se potriveasca doleantelor dvs . Numai bine , si spor !

Editat de gauss
Link spre comentariu

@vijelie02 microsoft ofera SO fix gratuit, utilizarea acestuia in legalitatea, adica asa cum este normal in tarile civilizate) nu este gratuita! Daca nu-l oferea gratuit nu te lasa sa-l descarci de pe site-ul lor fara sa bagi bani acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări