Radiotelegrafist Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Comentarile din video sunt cam contradictori si nu prea stiu ce sa inteleg. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Din ce am căutat despre subiect, oficial ar trebui să fie lansat prin August.Versiuni de test circulă deja însă, dar există riscul de a avea probleme nerezolvate (bug-uri)....deci nu e chiar fake. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Microsoft a anunțat ceva oficial? Îmi pare ciudat că au revenit asupra deciziei de a nu mai lansa alta versiune de Windows, cel puțin cu alt nume. Ziseseră că rămân la Windows 10 și o sa vina doar cu update-uri / patch-uri / build-uri diferite. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Am tot cautat pe Google si nu am dat de nimic in ceea ce priveste aceasta versiune,bineinteles in limita cunostintelor mele. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Am căutat și eu dar nimic oficial, foarte multe păreri și presupuneri. Oricum la ce bun un nou Windows? Consider că 10 e suficient de prost astfel încât nu trebuie lansat altul. De ce spun că e prost? Win7 + 8 + 8.1 nu mi-au creat atâtea probleme și nervi precum acest win 10 "super bun și mega lăudat". Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Acum 3 minute, Stefan a spus: Consider că 10 e suficient de prost astfel încât nu trebuie lansat altul. De ce spun că e prost? Win7 + 8 + 8.1 nu mi-au creat atâtea probleme și nervi precum acest win 10 "super bun și mega lăudat". Ai si exemple de probleme cauzate de Windows 10? De obicei problemele sunt in spatele tastaturii! Eu il folosesc inca de la lansare si nu am avut niciun fel de probleme Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 A,nu este la nimic bun dar tinand cont de faptul ca tehnolgia avanseaza pe zi ce trece va trebui sa tinem pasul cu ea,eu personal nu as renunta la win7,nu de alta dar le am incercat pe toate si m-am lamurit. 1 Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 1 oră în urmă, nico_2010 a spus: Ai si exemple de probleme cauzate de Windows 10? De obicei problemele sunt in spatele tastaturii! Eu il folosesc inca de la lansare si nu am avut niciun fel de probleme Da, fix aceeasi versiune de EPLAN 2.7 (cu fix acceeasi licenta) merge mai greu pe Win 10 cu hardware usor superior (ca generatie) fata de Win 8.1. Acelasi lucru se intampla si in DWG TrueView si alte programre. Am prostul obicei sa nu dau restart PC-ului, adica doar sleep (lid close) sau on, fix cum faceam si cu win 8.1. Uneori il apuca o lene si am lag chiar si la tastare, dupa retsrat isi revine. Uneori, se intampla relativ rar, intra de sleep desi nu expirase timpul presetat si placa de retea apare disable cand e enable si invers dar hai sa zicem ca astea nu a derajneaza. Ieri am luat un freez screen de toata frumusteaza, nu mai patisem de pe vremea lui windows 7 sa opresc calculatorul din butonul de power apasat timp de 10 sec. + multe altele dar nu am stat sa notez chiar fiecare mizerie. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Ai luat calculatorul cu windows 10 preinstalat, sau l-ai instalat ulterior in locul altei versiuni de Windows? Daca raspunsul la intrebare este DA, atunci va trebui sa-ti reinstalezi Windows-ul 10 pe curat (sters harddisk-ul). Asta am patit cand am luat alculatorul cu care lucrez acum (si care ruleaza Windows 10 fara probleme din 2016) care avea preinstalat Windows 8.0 cu toate balariile pe el (bloatware), drept pentru care am sters tot continutul disk-ului si am instalat Windows10 cu Media Creation Tool. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Combinatia windows 10 + harddisc nu e fezabila, doar windows 10 + ssd e valida, altfel te plangi ca merge greu. 1 Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 In posesia mea nu mai exista calculator (desktop / laptop) cu HDD, toate au SSD-uri iar asta cu Win 10 a venit cu samsung mzvlb256hahq. Consider ca tot ce e de la Win7 in sus si nu are SSD e cam degeba, adica inafara de nervi nu iti aduce ceva bun. Atat windows 8.1 (pe vechiul laptop) cat si noul Win 10 sunt instalate "pe curat" tot cu Media Creation Tool. O perioada am avut licenta doar la vechiul laptop pe windows 8 (nu 8.1) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 (editat) Cu scuze de rigoare va intreb pentru ca din cate am citit pe acest forum aici de a lungul timpului am tras concluzia ca sunteti in domeniul IT,ce se poate intelege ca merge greu,eu am win7/32s-au64bit(instalez si eu pe care apuc ca am observat ca nu este nici o diferenta)si rulez videoclipuri pe youtube la rezolutia 1080HD,si se schimba clipul video in mai putin de o secunda,intreb si eu de a elucida o curiozitate de a mea,cu ocazia asta mai afla si altii,bineinteles excludem jocurile pe pc,ca nu suntem copii,si nici nu ne trebue. 1 oră în urmă, modoran a spus: Combinatia windows 10 + harddisc nu e fezabila, doar windows 10 + ssd e valida, altfel te plangi ca merge greu. Editat Iulie 16, 2019 de Giorgi tv Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Asa complicat e sa te dai pe iutub? Ce ar trebui inteles de aici,va referiti la rezolutie? Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 1080p e un fleac in 2019, incercati si voi un 8K la 60 fps: Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 (editat) Acum 1 oră, modoran a spus: 1080p e un fleac in 2019, incercati si voi un 8K la 60 fps: Daca iti trebuie GTX1080 doar pentru YouTube la 8K atunci e clara treaba Eu nu-mi permit laptop cu 1080 si nici cu display 8K, iar pe japita asta de AMD 500 nu vrea nici mort sa ruleze youtube-ul (chrome-ul). @Giorgi tv cand spun ca merge greu nu te astepta sa ruleze ca un P2, functioneaza decent dar usor inferior ca SO de comparatie iar eu ma asteptam sa functioneze mai bine. Nu am stat sa cronometrez exact ce insemna "merge greu" dar in utiliziarea de zi cu zi se observa diferenta intre ele. Editat Iulie 16, 2019 de Stefan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum