Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mouse actionat pe voce, putin ajutor daca se poate

Vizitator socratev

Postări Recomandate

Vizitator socratev

Am avut in trecut un mouse care "batea" singur, am facut asta cu ajutorul unui ne555 in mod astabil. Acum as vrea sa fac soarecele sa reactioneze la o anumita intensitate a sunelor de pe langa el. Zis si facut, am cautat un senzor de sunet potrivit, dar nu am gasit, asa ca am facut eu unul, l-am masurat, senzorul functioneaza, am reusit sa aduc tensiunea de iesire la 3 V, am redresat curentul, l-am facut continuu, pentru ca stiam ca ne555 funcioneaza doar pe continuu, leg montajul cu ne555 la senzor...dar nimic...nimic nimic, soarecele nu vrea sa reactioneze in niciun fel. As avea mare nevoie de o mana de ajutor, am poze la toate circuitele, si schemele folosite, dar vad ca aici nu pot sa incarc poze (sunt pe telefon, si momentan nu am pc la dispozitie). Va rog sa nu ma lasa sa innebubesc de nervi, ajutati-ma cu o solutie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amudsen

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator socratev

Pentru ca am nevoie sa imi reactioneze la sunet, care e generat de un aparat, care aparat vreau sa il controlez prin mouse, in functie de sunetul pe care il scoate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări