MDshelll Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 O sa pot folosii proiectul cel mai popular de pe elforum ca si satelit pe stativ? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Hehe :smt003 Poti sa folosesti proiectul acela, numai sa ai grija unde pui flansa.Totusi iti recomand sa faci porturi rotunde, deoarece daca pui flansa o sa fie cam in calea porturilor ( nu stiu ce influenta va avea, sigur va avea una, dar nu am idee cat de perceptibila este...dar daca ai chef de experimente poti sa incerci si asa ). Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 O solutie ar fi renunti la portul din mijloc si sa le redimensionezi pe celelalte 2. Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 In concluzie ar merge pe stative proiectul asta? nu produc prea mari vibratii Hpurile.. sa nu stea sus pe stative? Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 16, 2006 Partajează Postat Decembrie 16, 2006 daca wn-urile mele date in gura cu 2 x 500W 8ohmi nu fac vibratii pe stander, apoi nici hp-urile tale nu o sa faca Link spre comentariu
djDexterboy Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 Eu am boxele si m-ar interesa sa le pun pe stander. Am cum fara sa fac modificari????? sau trebuie obligatoriu sa modific portul din mijloc?, deja is mochetate si chestii si ar fi greu de modificat :smt005 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 26, 2007 Partajează Postat Martie 26, 2007 influenta e minorapoti sa montezi flansa asa cum este boxa acum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum