cristeama Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 - va salut, am de reparat o placa electronica pt. centrala ariston model : P.C.B. EI A FFI/P ASIC 952975 thermowatt, problema este ca nu mai vad traseele de sub releul de ventilatie, toata zona este carbonizata inclusiv releul cu pricina, va rog, daca cineva detine o placa veche ,defecta, de acest tip de centrala sa-mi puna o poza cu traseele circuitului inprimat din zona , va rog ! - incerc sa va pun o imagine cu placa avariata pt. a fi inteles mai bine Link spre comentariu
cristeama Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 - va rog, cine stie citeva link-ri spre site-uri de centrale termice, sheme, manuale, etc... ?! Link spre comentariu
tubeman Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Poate te ajuta pozele de aici: http://www.ebay.co.uk/itm/Ariston-Euro-Combi-A23-A27-MFFI-MAIN-PCB-952975-/361016550336?pt=UK_Home_Garden_Hearing_Cooling_Air&var=&hash=item540e4363c0 Link spre comentariu
cristeama Postat Octombrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 - va multumesc, pacat ca nu vad ceva si din cablaj, usor ,usor se reface ! Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Nici la rezolutia asta nu se vede? Dioda aia e paralel pe bobina releului...releul mai are numai 3 pini in afara de bobina, schema e pe el...nu incerc sa jignesc , vreau sa va ajut, dar sunteti sigur v-ati uitat bine? Dati click pt marirea pozei Editat Octombrie 3, 2014 de bolek Link spre comentariu
Vizitator dorinspeedy Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Vezi daca te ajuta asta. NT1999CM0000201002.pdf Link spre comentariu
cristeama Postat Octombrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2014 - multumesc dle. dorin, super !?, am rezolvat problema, stima multa ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum