Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mp3 player auto VIETA CCM-40R - schema(imagine) mufa din spate

Vizitator alexutz90

Postări Recomandate

Vizitator alexutz90

salut. am cumparat de la cineva o masina cu un casetofon auto marca vieta, model ccm-40r, dar nu are mufa care face legatura cu cea din masina. am cautat prin magazine dar nu se gaseste mufa pentru el separat. rog pe cine are acest model, sau pe cineva care are o schema sau o imagine cu mufa din spate, sa o posteze aici, sau sa imi trimita un link.. are 20 de pini si nu imi dau seama care este + sau - si celelalte fire care ies de acolo. daca as vedea cum arata , as lega la fiecare pin firul corespunzator. sper sa primesc un raspuns:D . multumesc mult:)

Editat de alexutz90
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

este valabila schema si pentru ccm20r? si daca da, puteti sa imi explicati cum vin plusurile si minusurile? multumesc

Atentie mare:testele le faceti pe un redresor(de 12V),nu pe baterie ca daca gresiti se face praf finalul-caz fericit-foc de artificii  :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări