Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu amplificatoarele voastre

Postări Recomandate

diodele 1n4148 nu trebuiau montate aproape sau pe radiator laolalta cu trz de putere?

Salutare

Amplificatorul merge rece oricum :) , am reusit sa incalzesc foarte putin tranzistorii doar dupa ce l.am tinut 15 minute la maxim pe 2 difuzoare pe 4 ohmi, diodele nici nu s.au simtit. Pe casti, la un volum mediu de ascultare as zice ca nici nu are nevoie de radiator, tabla de aluminiu a carcasei ar fi fost suficienta.

Link spre comentariu

Mai am si-un PP hibrid cu LF353 in atac si GU29 finale.....pe el ascult zilnic....

Vad ca poza e facuta in august 2013. Daca tot zici ca asculti pe el zilnic, intre timp ai izolat acele conexiuni la anozi? :) 

Ar merge pus niste varnis termocontractabil acolo. Singura remarca pe care o am e cea de mai sus legata de electrosecuritate.

Felicitari pentru realizare.

Posted Image

Cumva asta e schema? Alimentata la 450 volti. :)

Posted Image

Link spre comentariu

Dacă aţi dat-o-n lămpi, o să-mi fac timp să le postez şi pe ale mele. Cred că trebuia o rubrică separată cum e pe alte forumuri, numită Galerie, sau Panoplie... cum sună mai frumos. Autorul ar putea cere conducerii asta, aici e cam inoportun, fiind vorba numai de amplifuri pe silicoane.

Link spre comentariu

Acesta este

De schema asta m-am apucat si eu, pentru pick-up-ul meu, insa am facut doar un modul si am renuntat, ca nu am gasit, inca un traf toroidal care sa-mi incapa in carcasa ce vreau sa o folosesc. De moment... dar poate ma razgandesc..., cum se comporta sau cum functioneaza=cum suna? Eu am un pick-up Unitra si eram curios de un preu pentru el. Sunt multumit, insa, de cel din Onkyo A8820 si as vrea sa clonez o schema dupa.

Link spre comentariu

Vad ca poza e facuta in august 2013. Daca tot zici ca asculti pe el zilnic, intre timp ai izolat acele conexiuni la anozi? :)

Ar merge pus niste varnis termocontractabil acolo. Singura remarca pe care o am e cea de mai sus legata de electrosecuritate.

Felicitari pentru realizare.

Posted Image

Cumva asta e schema? Alimentata la 450 volti. :)

Posted Image

Da, aceasta e schema, cu mentiunea ca tensiunea anodica e 350V, nu 450 iar operationalul e LF353, nu LM358. Si nu, n-am izolat anozii, ampliful sta cocotat pe niste boxe de 1.5m inaltime, nu umbla nimeni la el.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări