Vizitator trilu11lilu Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 diodele 1n4148 nu trebuiau montate aproape sau pe radiator laolalta cu trz de putere? un amp pentru casti... Link spre comentariu
Djbose Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Si ampliful meu :http://www.youtube.com/watch?v=pquZF0rDdmc Alimentare 2x85vcc,protectii dc,si radiatoare romanesti babane provenite de la un amplificator romanesc am1100. Editat Octombrie 3, 2014 de Djbose Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 E un monobloc de 50W SE construit de mine (normal, 2 buc.). Sper ca nu e problema ca e cu lampi...Era vorba de amplificatoare... https://dl.dropboxusercontent.com/u/3712780/Poze%20pe%20forum/Amplifuri/P1060405.JPG https://dl.dropboxusercontent.com/u/3712780/Poze%20pe%20forum/Amplifuri/P1060396.JPG Link spre comentariu
tomalex Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 diodele 1n4148 nu trebuiau montate aproape sau pe radiator laolalta cu trz de putere? Salutare Amplificatorul merge rece oricum , am reusit sa incalzesc foarte putin tranzistorii doar dupa ce l.am tinut 15 minute la maxim pe 2 difuzoare pe 4 ohmi, diodele nici nu s.au simtit. Pe casti, la un volum mediu de ascultare as zice ca nici nu are nevoie de radiator, tabla de aluminiu a carcasei ar fi fost suficienta. Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Raspunsul era mai simplu: NU. Link spre comentariu
Patefon Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Tot unul pe lampi dar inca nu e gata: Link spre comentariu
George Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Mai am si-un PP hibrid cu LF353 in atac si GU29 finale.....pe el ascult zilnic.... Vad ca poza e facuta in august 2013. Daca tot zici ca asculti pe el zilnic, intre timp ai izolat acele conexiuni la anozi? Ar merge pus niste varnis termocontractabil acolo. Singura remarca pe care o am e cea de mai sus legata de electrosecuritate. Felicitari pentru realizare. Cumva asta e schema? Alimentata la 450 volti. Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 ....... un preamplificator cu corector de ton pe lampi ...... ..... un amplificator pe lampi Grommes 260A ...... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Dacă aţi dat-o-n lămpi, o să-mi fac timp să le postez şi pe ale mele. Cred că trebuia o rubrică separată cum e pe alte forumuri, numită Galerie, sau Panoplie... cum sună mai frumos. Autorul ar putea cere conducerii asta, aici e cam inoportun, fiind vorba numai de amplifuri pe silicoane. Link spre comentariu
Lonerider Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Acesta este De schema asta m-am apucat si eu, pentru pick-up-ul meu, insa am facut doar un modul si am renuntat, ca nu am gasit, inca un traf toroidal care sa-mi incapa in carcasa ce vreau sa o folosesc. De moment... dar poate ma razgandesc..., cum se comporta sau cum functioneaza=cum suna? Eu am un pick-up Unitra si eram curios de un preu pentru el. Sunt multumit, insa, de cel din Onkyo A8820 si as vrea sa clonez o schema dupa. Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Suna bine dar nu am ascultat si altele sa pot face diferenta Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 .... sa continuam cu Grommes 260A ,fratele mai mare ...... Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Vad ca poza e facuta in august 2013. Daca tot zici ca asculti pe el zilnic, intre timp ai izolat acele conexiuni la anozi? Ar merge pus niste varnis termocontractabil acolo. Singura remarca pe care o am e cea de mai sus legata de electrosecuritate. Felicitari pentru realizare. Cumva asta e schema? Alimentata la 450 volti. Da, aceasta e schema, cu mentiunea ca tensiunea anodica e 350V, nu 450 iar operationalul e LF353, nu LM358. Si nu, n-am izolat anozii, ampliful sta cocotat pe niste boxe de 1.5m inaltime, nu umbla nimeni la el. Editat Octombrie 7, 2014 de Untold Link spre comentariu
atupi Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Preamplif cu selectie de surse+ Amplif putere dupa proiectul romanesc Fc100 al lui Mihai. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 nmos 500 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum