Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu amplificatoarele voastre

Postări Recomandate

Incerc eu. Un amplificator de 2x70W cu celebrul TDA7294V (ale mele cred ca sunt originale) facut acum vreo 12-13 ani si care merge si acum excelent. Are si un corector de la A******a.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Mai am si-un PP hibrid cu LF353 in atac si GU29 finale, dar asta nu se pune, aici suntem la silicoane. Desi, pe el ascult zilnic, cel cu TDA sta la pastrare.

Posted Image

Posted Image

Editat de Untold
Link spre comentariu

Da, la cel de 2x70W carcasa e facuta de mine, din ALUCOBOND,(http://www.geplast.ro/fatade-ventilate/placi-compozite-din-aluminiu-alucobond-alucobond, daca se considera reclama, sa se stearga link-ul, am dat doar un ex. de cum arata), un fel de sandwich din doua folii de Aluminiu cu un pvc intre ele. Se foloseste la placat cladiri bengoase, cum ar fi banci, sedii de firme, etc.

La cel pe tuburi tot de mine e facuta carcasa, lateralele si partea frontala sunt din parchet laminat cu autocolant peste el. Desesubt e un U din tabla neagra de fier de 1,5mm grosime.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări