remus68 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Poze.... Nu le vad! Reposteaza linkul... Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Incerc eu. Un amplificator de 2x70W cu celebrul TDA7294V (ale mele cred ca sunt originale) facut acum vreo 12-13 ani si care merge si acum excelent. Are si un corector de la A******a. Mai am si-un PP hibrid cu LF353 in atac si GU29 finale, dar asta nu se pune, aici suntem la silicoane. Desi, pe el ascult zilnic, cel cu TDA sta la pastrare. Editat Octombrie 1, 2014 de Untold Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 o pare de amplifu cu lampi daca mi permis daca tot vrei sa arate retro de ce a-i pus led ? nu mai frumos arata cu 2 neoane minuscule? dar ca parere generala arata foarte frumos Link spre comentariu
Mondan Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Frumos, frumos. Ala pe care scrie AK#I - carcasa e facuta de tine ? La ala cu lampi - superb. Aici ma depaseste Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Da, la cel de 2x70W carcasa e facuta de mine, din ALUCOBOND,(http://www.geplast.ro/fatade-ventilate/placi-compozite-din-aluminiu-alucobond-alucobond, daca se considera reclama, sa se stearga link-ul, am dat doar un ex. de cum arata), un fel de sandwich din doua folii de Aluminiu cu un pvc intre ele. Se foloseste la placat cladiri bengoase, cum ar fi banci, sedii de firme, etc. La cel pe tuburi tot de mine e facuta carcasa, lateralele si partea frontala sunt din parchet laminat cu autocolant peste el. Desesubt e un U din tabla neagra de fier de 1,5mm grosime. Editat Octombrie 1, 2014 de Untold Link spre comentariu
ianny Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Hop si eu cu amplifu meu...de 400 de watt Editat Octombrie 1, 2014 de ianny Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Întrebare ptr cei cu amplifuri de sute şi mii de waţi: la ce le folosiţi concret? Sînt de fală uneori faţă de prieteni sau necunoscuţi, sau ascultaţi zilnic la domiciliu? Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) ..... am sa postez unul pe zi pana se termina ....Goldmund Mimesis 3.9 clona Editat Octombrie 1, 2014 de alex mm Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 QUAD - ul meu si preul de pick-up Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) "Money for nothing" de Dire Straits.... P.S. @capabilu, interesant preul de pick-up...BC413C? Editat Octombrie 1, 2014 de Untold Link spre comentariu
capabilu Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Acesta este Editat Octombrie 1, 2014 de capabilu Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Să mă laud şi eu cu ultimul amplif cu silicoane construit de la zero, acum cîţiva ani. Bipolari, 2x100W/8 Ohni, rece, aproape imposibil de distrus. Nu i-am mai dat drumul de cînd am trecut la lămpi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Mie-mi plac capacitorii de filtraj, rusesti. Cumva 10000uF la 80Vcc? Ii ai cumva de la shambala? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum