attilaa0 Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Buna ziua!Acest tv face o imagine ca in poza.Am suspectat soclul de pe TK.Astept pareri.Va multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Soclul TK e problema acolo. 1 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Multumesc!Sincer am luat de pe o placa si am pus ,dar aceasi efect. Intr-adevar soclul vechi era verzui inauntru.Poate fi si din traf?sau tub? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Nici vorba.Umezeala si de aceea se duce soclul tk.Azi am schimbat si eu unul.In general blocuri izolate cu polistiren in interior duc aici. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 orice ar fi este imagine cu tensiune focalizare zero...cauzele pot fi de la traf partea de focalizare pana a cablu impuscat si soclul defect....ideea e ca tensiunea de focalizare nu ajunge la tub spor si bafta Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Rezolvat!Era de fapt soclul cu a spus si domnul Dan.problema era ca am luat de pe o placa si am nimerit unul stricat. De fapt unde se gasesc astfel de socluri?Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Se gasesc la magazine online gen Cant..Miv...Unic... Link spre comentariu
attilaa0 Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Va multumesc!Am si gasit ! Link spre comentariu
Vizitator sgabrielirinel Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Salut, Am nevoie de schema electrica a TV-ului Simbio model:SIM21N-A2. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum