Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DS 1307

Vizitator s_marius

Postări Recomandate

Pe pinul Vbat am 3,3V. Tensiunea acumulatorului am masurat-o cu acumulatorul scos din montaj.Modulul e cumparat de pe ebay "si gata" :)@LiviuMTraseele sunt ok. Deocamdata nu am terminat schema cablajului intregului montaj si il am inca pe placa de proba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suirammarius

26

• bercioiu

23

• Liviu M

10

• Ashky

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ai pe vbat 3,3v fara vcc, problema nu este de aici, Aseara spuneai ca ai in jur de 1v, de aceea insistam eu cu vbat... Banuiesc ca cei 3,3v pe care i-ai masurat sunt masurati cu montajul oprit iar voltmetrul masoara ok.

Link spre comentariu

Am masurat cu un voltmetru analogic (clasicul MAVO) si imi arata 1V si ceva. Voltmetrul merge bine, e calibrat... tot.Am pus un voltmetru digital si imi arata 3,3V (atat cu modulul alimentat cat si cu el pe baterie).Si totusi, cand pun degetul pe divizoru' ala... isi revine; sau fara sa-i fac nimic, dar in 5-10 minute. :sparge:

Link spre comentariu

Cum irelevant? Vroiam sa vedem care voltmetru "minte" dar din moment ce ambele masoara vcc 5v iar la vbat unul masoara 1v si celalalt masoara 3,3v, lucrezi la un montaj SF!

Link spre comentariu

Posibil. Si eu m-am gandit la asta... Oricum, nu asta e problema. Ideea e sa descopar ce imi inhiba comunicarea (pentru un timp) atunci cand trec de pe baterie pe alimentare externa.Sincer, nu mi-as bate capu' atata daca as fi SIGUR ca e o problema a modulului rtc. As cumpara altu' si astfel as putea sa imi continui proiectu'. Dar daca gresesc?

Link spre comentariu

Eu cred ca modulul e bun.Desi nici in data-sheet nu scrie nimic de asta, eu as incerca sa pun un condensator in paralel cu alimentarea, langa ds, poate ajuta (as incepe cu 100 nF).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări