DanuAL Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 (editat) Cum se face cuplajul intre pinionul de jos, de la motor, si cu motorul? E vre-o pană? A sarit lanțu, l-am montat înapoi, dar mai are avansul mecanic. Cinematica e complecta, zic eu, din moment ce misc de lanț cu mâna si se misca masa stânga - dreapta, sus-jos cu maneta cuplata. Nu vreau sa demontez motorul degeaba. Mulțumesc anticipat pentru răspuns! L. E. : stiftul de la pinionul de sus, era lipsa... Acolo antrenează cinematica ptr avansurile mecanice. Editat Septembrie 24, 2020 de DanuAL Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Acum 6 ore, DanuAL a spus: Cum se face cuplajul intre pinionul de jos, de la motor, si cu motorul? E vre-o pană? A sarit lanțu, l-am montat înapoi, dar mai are avansul mecanic. Cinematica e complecta, zic eu, din moment ce misc de lanț cu mâna si se misca masa stânga - dreapta, sus-jos cu maneta cuplata. Nu vreau sa demontez motorul degeaba. Mulțumesc anticipat pentru răspuns! L. E. : stiftul de la pinionul de sus, era lipsa... Acolo antrenează cinematica ptr avansurile mecanice. La freza fus200 care am avut-o , motorul avea fulie, mergea sus in cutia de viteze(intrarea in cutie avea si ea fulie...) . In cutia de viteze se intampla "minunea" sa selectezi turatia si avansul. Sub fulia de intrare in cutia de viteze era un pinion care transmitea cu un lant si un intinzator la pinionul de jos. pinionul de jos avea in spatele lui un cuplaj de suprasarcina cu arc. Pe la minutul 7 se vede ceva.... Link spre comentariu
DanuAL Postat Septembrie 24, 2020 Partajează Postat Septembrie 24, 2020 Multumesc Emil! Am scris mai jos, sub primul mesaj, stiftul era lipsa din acel pinion. Am ''descoperit'' problema dupa o pipaiala mai amanuntita. N-am mai demontat cele 3 curele si fulia, n-a fost necesar. Am bagat un stift elastic de 5mm si e OK! Link spre comentariu
Marius Dragomir Postat Octombrie 14, 2021 Partajează Postat Octombrie 14, 2021 Va salut! Ma puteti ajuta si pe mine cu Manualul FUS 200P? Recent am cumparat una si am inceput s-o renovez. Un manual m-ar putea ajuta. Multumesc. Link spre comentariu
philiprobz Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 As dori si eu manualul frezei, in sectiunea "documentatie" nu l-am gasit. Adresa mea este [email protected]. Multumesc frumos ! :)) Link spre comentariu
Marius Dragomir Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 La 10.03.2016 la 21:11, gafia_daniel a spus: Multumesc mult pentru documentatie. Am primit-o. Va salut! Ma puteti ajuta si pe mine cu manualul frezei FUS 200? Va rog mult, vreau sa reconditionez udacana veche, dar imi trebuie documentatia, daca o aveti. Multumesc. Cu respect. Link spre comentariu
Vasile camarut Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Buna seara. Imi puteți trimite și mie va rog cartea și eventual ce mai aveti documentație pentru FUS 180? Pentru plăcuțele șterse ati reușit să gasiti fotografiile? Va multumesc! Link spre comentariu
Seba Postat Decembrie 15, 2023 Partajează Postat Decembrie 15, 2023 Daca mai are cineva manualul in format electronic imi trimiteti si mie va rog. [email protected] Multumesc :D Link spre comentariu
lmiron Postat Aprilie 4 Partajează Postat Aprilie 4 Buna ziua, as avea nevoie de manualul pentru FUS 200 simplu nu P1. Ma poate ajuta cineva, va rog? Adresa email: [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum