dunca sorin Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 are cineva ceva documente, manuale, vre-o fotografie cu pozitiile manetelor, ceva informatii gen putere motor / dimensiune freza / cursa pe axe, orice fel de informatie va fi binevenita Link spre comentariu
dunca sorin Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 am gasit / cumparat cartea frezei fus 200 , ce nu am si nici in carte nu sunt, placutele de pe freza unde sunt trecute manetele pentru schimbarea vitezelor la capetele de frezare precum si la avansuri.Poate are cineva o freza din asta si imi face cateva fotografii cu ele Link spre comentariu
dunca sorin Postat Octombrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2014 chiar nimeni nu are placutele de pe fus 200? Link spre comentariu
Vizitator user2010 Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Si eu sunt interesat de cartea tehnica si de placute. Link spre comentariu
dunca sorin Postat Octombrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 am primit de la un domn poza cu avansurile (ii multumesc si pe aceasta cale ) La manual este mai complicat ca nu il am in format digital ci pe hartie Link spre comentariu
Vizitator user2010 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Multumesc mult pentru imaginea cu avansurile! Link spre comentariu
Vizitator victor2304 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Am cumparat si eu o freza fus 200 probabil p si sant sterse toate placutele. Vreau sa multumesc si eu pentru poza cu avansurile si as fi foarte recunoscator pentru gama de viteze a frezei daca are cineva Cu stima Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 tocmai am cumparat si eu una stie cineva daca pot gasi un cap de frezare? Link spre comentariu
dunca sorin Postat August 29, 2015 Autor Partajează Postat August 29, 2015 te intereseaza un cap vertical de frezare? sau capul rapid de frezare? Link spre comentariu
Vizitator silviusana Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Siu caut unul de 2 ani dar fara succes inca Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 un cap vertical Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 un cap verticai cred ,ca nu am carte si nu stiu care este ala de frezare rapida Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 tocmai am cumparat si cartea,daca are cineva nevoie ca pot sa o scanez. Link spre comentariu
MICIULIN Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 tocmai am cumparat si cartea,daca are cineva nevoie ca pot sa o scanez. Buna ,am achizitionat recent un utilaj fus 200 daca se poate cateva pagini esentiale ar fi excelent ( deocamdata nu stiu nimic despre freza si are nevoie de reconditionare) multumesc Link spre comentariu
Vizitator mariandum Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 daca imi dai o adresa de mail cu cea mai mare placere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum