morocanosul Postat Octombrie 11, 2014 Partajează Postat Octombrie 11, 2014 Pune in balanta pretul(de nou),durata de utilizare si costul reparatiiei,asa ajungi rapd la o concluzie,il arunci sau nu sau il inlocuiesti din start!! Link spre comentariu
Vizitator Bogdan Coman Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 (editat) # validae Nu au trecut decit 4 ani de la momentul ofertei tale de a invata un om cum sa testeze un motor de aspirator: "Eu nu aş arunca motorul doar după părerea unuia sau altuia, dacă mai poţi, ia-l înapoi şi te învăţ să-l testezi ca la carte, nu e cine ştie ce tehnologie, un alimentator,un bec şi un aparat de măsură de orice model.Poate ai noroc şi ai rotorul bun." Daca oferta este valabila chiar as vrea sa stiu cum faci testul. Multam Editat Mai 13, 2018 de Bogdan Coman Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 (editat) Am descris metoda cu lux de amănunte, pe topicul ăsta : Dacă ai vreo nelămurire și după citirea articolului de acolo, mă întrebi și-ți voi explica .... Editat Mai 13, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum