paul Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 De un an lucrez cu o statie de lipit cu virf original. Astazi am observat ca virful nu mai topeste fludorul (pe o portiune de cca. 4 mm). Am pus virful in saciz, fludor dar tot de geaba. Dupa stiinta mea nu este voie sa smirgheluiesti aceste virfuri. Atunci ce sa fac, ca trebe sa lipesc urgent niste componente si nu pot.Daca ma lamureste cineva, ii multumesc in avans. Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 daca trebuie urgent , pileste-l Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Poti sa incercerci sa stergi varful cand e cald pe o bucatica de lemn, e mai abraziv decat buretele ala dar mai putin abraziv decat pila. Merita incercat :P Link spre comentariu
paul Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Poti sa incercerci sa stergi varful cand e cald pe o bucatica de lemn, e mai abraziv decat buretele ala dar mai putin abraziv decat pila. Merita incercat :PCam asa am facut, dar cu o bucatica de placat sticlotextolit. Am frecet cu el virful si l-am pus mereu in zaciz si fludor. Si-a revenit in proportie de 90%. E BINE DE STIUT !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum